Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa Street Przez Emulator Na Pc !
board.issonline.pl > Inne > Gry
atomic
Mam pytanie czy da sie zagrac w fifa street 1 przez jakis emulator na PC ? probowal ktos to odpalic/badz odpalil ...
Jak juz wiadomo street2 nei wyjdzie na pc a wiekszosc nie posiada konsoli wiec jezeli ktos zna sposob na odpalenie tej gry na pc to piszcie !!
tV2
QUOTE(atomic @ Feb 18 2006, 02:14:46) [snapback]53252[/snapback]

Mam pytanie czy da sie zagrac w fifa street 1 przez jakis emulator na PC ? probowal ktos to odpalic/badz odpalil ...
Jak juz wiadomo street2 nei wyjdzie na pc a wiekszosc nie posiada konsoli wiec jezeli ktos zna sposob na odpalenie tej gry na pc to piszcie !!

Jak zadowoli cie ekran tytułowy, ewentualnie aż 5 fps, to nawet byłby sposób.

ps. troche późno ;p
atomic
dlaczego 5fps ?
chodzi mi ogolenie czy da sie to odpalic na pc !
Cziter
odpowiedź brzmi: da sie!!, ale nie wyciągniesz wiecej niz 3-5 fps , podobno maniacy grają w dragon ball Z:budokai (czy jakos tak) na trzech fpsach wiec na upartego Ty mozesz w fife sobie tak samo "pośmigać"
outsajder
A Fifa Street 2 napewno nie wyjdzie na PCta??
walczu
QUOTE(outsajder @ Feb 19 2006, 11:31:15) [snapback]53362[/snapback]

A Fifa Street 2 napewno nie wyjdzie na PCta??

Napewno
atomic
no wlasnie nie do konca wiadomo czy 2 wyjdzie na tego pc czy nie wyjdzie ... mozliwe ze eabig chce zrobic niespodzianke 3 marca :}Powolam sie na gry.wp.pl gdzie sa swiecei rpzekonani ze street 2 wyjdzie na PC.Zreszta sami wejdzccie na ten portal i przecytacjcie.
A teraz z innej beczki Cziter: dlaczego mialbym miec 5fps, dobry komp nie wycisnie normlanej plynnosci ? hm
outsajder
Najlepiej by było jakby Konami wzięło się za zrobienie gierki w tych klimatach wink.gif
Rivaldinho
Wogóle to nie ma emulatora PS2 na PC !!!i co wy tu o romach zarzuciliscie sobie bajere,nie rozumiem unsure.gif
Young_KSC
Jak nie ma emulatora jak jest !!! to Ty zważ na bajere
Rivaldinho
Emulator moze i ma nazwe psx2 ale nie pograsz na nim w nic!
Pokaż screena cfaniaczku biggrin.gif !!
snake
Emulator jest. PCSX2.
Z tego co pamiętam jest jeszcze rozwijany, jednak szybkośc emulacji na najlepszych komputerach jest max 5 FPSów. Lista gier kompatybilncyh z tym emualatorem jest b. uboga. Emulator jest tylkko dla tych co zagłębiają się w tajniki emulacji. Dla zwykłego usera w niczym się nie przyda a żeby odpalić jakąś gierkę trzeba siedzieć nad nią kupe czasu! ALe tak jak wspomniałem efekt i tak jest mizerny. Tyle w tym temacie.
Damian
Fajny pomysl mialo ea
ALe to ciagle fifa tylko;p
coley
a ja słyszałem z kilku wiarygodnych żródeł że na pieca też wyjdzie fifa street 2
_DEVIL_
Z tego co ja czytałem to na wp. pisali ze wyjdzie na PC fifa street 2..ale znowu gdzies czytalem ofcjalną dementacje prze EA Big ze to sa plotki i Fifa Street 2 nie wyjdzie na Peceta..

a co do emulatorów to nie pogra sie w gierki na PS2..chyba ze PSX to tak !

PS.Mam fife street 2 i polecam ja nawet takim maniakom Pesa jak ja .. jest po prostu fantastyczna ..jeszcze wiecej frajdy daje granie na kumpla lub brata ...pozdro tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.