Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5: Zwody, Tricki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Ari
Jestem tu nowy, tzn. Ari tongue.gif Kocham PES'A 5, gram na PS2 po 5 godzin dziennie. smile.gif

Słuchajcie, w tym temacie proszę podawać kombinacje (na padzie) do jakichś bardzo dobrych zwodów, tricków, strzałów itp. Również chciałbym się odwiedzieć, czy jest jakiś specjalny sposób na podkręcanie piłki, np. z rzutów wolnych? Bo na paru filmikach widziałem bardzo, bardzo podkręcone strzały a mi wychodzą takie "zwykłe".

Pozdrawiam i czekam na Waszą pomoc! smile.gif

zyga
No mysle, ze ciekawy temat, przydalo by sie zeby ktos cos napisal od czasu, bo wierze, ze maniacy PES'a 5 na PS2 na tym forum sa obecni cool.gif

No wiec kilka prostych triczkow, ktore znam i czesto wykonujew grze:

square.gif + x2.gif (trzymam square.gif i szybko dosciskam x2.gif , proste) - zawodnij markuje strzal i ubiega w strone dowolna, loob jesli zdarzysz nacisnac strzalke to pobiegnie tam, gdzie mu kazesz.

Prawym analogiem szybko w dół i do góry - zawodnik wystawia se piłe na woleja, miodzio, poprostu zajebioza, jak raz prawie z połowy strzelilem Ronaldo (niestety w poprzeczke)

4x L1 - wiadomo, kółeczka la Ronaldo ph34r.gif

Krecenie prawym analogiem o 360 stopni - zwód Zidane'a wink.gif

No i tyle z tego co umiem laugh.gif .

Fajnie, jakby ktos inne trick'i pokazal, tych co ja juz nie powtarzajcie bo nie warto rolleyes.gif .

Ari
Dzięki Zyga, napewno je wykorzystam. Czekamy na następne! tongue.gif smile.gif

Tymczaem fanów Celticu zapraszam na www.CelticPoland.Com

Pozdro.
Rivaldinho
ja może wrzuce kontrolowany strzał biggrin.gif
a więc:
-biegniesz ,dobierasz sobie dogodną pozycje do strzału ,naciskasz square.gif (oczywiscie z elegancko dobraną siłą co do pozycji) a następnie szybko na raz kierunek strzału + r2.gif .
co do tricków:
- l1.gif naciskasz dwa razy pozniej 3x r2.gif ,dwa razy ala denilson + flip flap .tylko trzeba mieć gościa z dużą techniką.
Rokefeler19
czy ktos potrafi opisac jak >>TO<< zrobic?
i takie pytanko jesazcze jedno.raz mi sie udalo beckhamem ze stal na wprost i z lewej storny leciala pilka po ziemi a BECKHAM wysunal lewa noge i miedzy nogi ja puscil i szybkjo wysunal prawa noga.ciezko zrozumiec o co chodzi ale wyobrazcie sobie to co napisalem i napewno zalapiecie o co chodzi.tez jestem ciekaw jak to robic.z gory dziekuje za pomoc.pozdrawiam
=@CiChY@=
Wszystko jest wyjasnione w tym klipie nie wiem co jest trudnego tam do zrozumiena wink.gif
A co do Beckhama to mi sie wydaje ze jak leci pilka do ciebie naciskasz tylko r1.gif i to wszystko tongue.gif
Rokefeler19
QUOTE(=@CiChY@= @ Mar 16 2006, 18:34:52) [snapback]57100[/snapback]

Wszystko jest wyjasnione w tym klipie nie wiem co jest trudnego tam do zrozumiena wink.gif
A co do Beckhama to mi sie wydaje ze jak leci pilka do ciebie naciskasz tylko r1.gif i to wszystko tongue.gif

gdybym zrouzmial to napewno bym t nie pisal.wiec ponawiam prosbe.czy ktos moze wytlumaczyc jak to zrobic?
Sparks
robisz drag back r2.gif + Dół + Tył i potem wciskasz (Tył Dół (lewy dolny ukos)) (stojąc w --> te strone)
powinno się udać.A jeżeli nie wyjdzie to niezałamuj sie prubuj kręć gałką(lewą) dookoła podczas dragback. Wogule na trainerze pokazane są zwody których nie da sie wykonać bądź poprostu jestem dupa dokładnie tutaj --> http://rapidshare.de/files/15653232/pes5-w...evideo.zip.html <-- 2:58 (czas)

to mi sie bardzo podoba masz tego więcej http://media.putfile.com/PES-Turn smile.gif)

i dożucam zwody strzałki + r2.gif sidestepy (je ameryke odkryłem nie..)
Rokefeler19
QUOTE(Sparks @ Mar 16 2006, 19:08:13) [snapback]57107[/snapback]

robisz drag back r2.gif + Dół + Tył i potem wciskasz (Tył Dół (lewy dolny ukos)) (stojąc w --> te strone)
powinno się udać.A jeżeli nie wyjdzie to niezałamuj sie prubuj kręć gałką(lewą) dookoła podczas dragback. Wogule na trainerze pokazane są zwody których nie da sie wykonać bądź poprostu jestem dupa dokładnie tutaj --> http://rapidshare.de/files/15653232/pes5-w...evideo.zip.html <-- 2:58 (czas)

to mi sie bardzo podoba masz tego więcej http://media.putfile.com/PES-Turn smile.gif)

i dożucam zwody strzałki + r2.gif sidestepy (je ameryke odkryłem nie..)

dzieki za pomoc ale dalej mi nic nie wychodzi:( szkoda a zwodzik jest zajefajny
=@CiChY@=
Sprobuj C.Ronlado ja tylko nim to umiem zrobic tongue.gif
wlodek

Próbowałem robić ten zwodzik C.Ronaldo i mi też nie wychodzi

CICHY mógłbyś opisać jak zrobić ten ostatni zwód z tego filmiku

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.