Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poradnik
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
SWiergi
Jak juz wiecie można kupić poradnik do PES 5 po Polsku tutaj GRYONLINE ale po co kupowac jak mozna miec za darmo a wiec pomyslalem sobie ze jezeli ktos kupil ten poradnik i udostepnia go w emulu (taki program) to wystarczy troche dobrej checi i sie go znajdzie. Wiec wystarczylo zrobic takie cos Połączyc sie ze serwerem DonkeyServer No2 Napisac Pro Evolution Soccer 5 no i jak widzicie to poskutkowalo bo wlasnie tutaj zamieszczam poradnik do Pro Evolution Soccer 5 po polsku ( Identyczny jak na www.gryonline.pl) [OCENZUROWANO] i jak wam sie podoba ?? tongue.gif biggrin.gif

PS: zeby otworzyc plik trzeba miec program Acrobat Reader !!
Lukas_lbn
Bylo to joz na iss online w newsach w komentarach byly podane linki ale nic napewno sie przyda niektorym tongue.gif
Bo0os
Ja ten poradnik mam już od 2 tyg. i powiem że fajny jest, obszerny

wystarczało poszukać na emule
..::PlaymaN::..
hej mógłby ktoś podać inny link huh.gif bo ten mi nie działa mad.gif
snake
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Feb 14 2006, 13:13:55) [snapback]52813[/snapback]

hej mógłby ktoś podać inny link huh.gif bo ten mi nie działa mad.gif

A mózg Ci dobrze działa? Bo coś mi się wydaje że nie za bardzo...
Poczytaj troche o tym co Ci się pojawia na ekranie a nie od razu na forum lecisz z zapytaniem ocb, jak nie możesz sie wypróżnić to też lecisz do mamusi i prosisz ją o rade?
Ludzie! Troche samodzielnego myślenia!
naciskam FREE i wyskakuje mi takie coś
CODE
You have requested the file Pro_Evolution_Soccer_5_-_Poradnik_Gry-OnLine.pdf (1109529 Bytes). This file has been downloaded 8 times already.

i tak przez cały czas mad.gif i na to powiesz snake huh.gif
lazy_bum
CODE
USE="brain" emerge user
maciek_ssi
Dziękuję za piracenie mojej własności intelektualnej. rolleyes.gif
tV2
czego to ludzie nie zrobią dla 1,5 komandosa (6zł netto)...
snake
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Feb 14 2006, 13:49:16) [snapback]52818[/snapback]

naciskam FREE i wyskakuje mi takie coś
CODE
You have requested the file Pro_Evolution_Soccer_5_-_Poradnik_Gry-OnLine.pdf (1109529 Bytes). This file has been downloaded 8 times already.

i tak przez cały czas mad.gif i na to powiesz snake huh.gif

ph34r.gif No to teraz padłem biggrin.gif
szyma
Ja nie moge Playman wymiatasz koles rusz troszke glowa chociaz troche a sobie poradzisz bo moim zdanie to 8 letnie dziecko dalo by sobie rade dry.gif
..::SHADOW::..
..::PlaymaN::.. mi wyskoczyło coś takiego
CODE
You have requested the file Pro_Evolution_Soccer_5_-_Poradnik_Gry-OnLine.pdf (1109529 Bytes). This file has been downloaded 20 times already.

Tyle że zaraz podspodem zaczeło mi odliczac czas jaki pozostał do sciągnięcia tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Regz
Ja mam:
CODE
You have requested the file Pro_Evolution_Soccer_5_-_Poradnik_Gry-OnLine.pdf (1109529 Bytes). This file has been downloaded 21 times already.

ale czuję że dam rade.... wink.gif
Bakel
Rozprowadzanie linków do czyjejś własności intelektualnej chronionej prawem autorskim to pospolite piractwo. A jak już dobrze wiecie piractwa na naszym forum nie tolerujemy. Zatem pozwolę sobię usunąć linki do poradnika macka_ssi, a w przypadku kolejnego przypadku łamania regulaminu forum, śmiałka nagrodzimy bananem.
gdyby mi zaczeło odliczać ten czas do ściągnięcia to nie było by żadnego problemu mad.gif
nieraz ściągałem coś przez rapidshare i nigdy takie prblemu nie było ohmy.gif
maciek_ssi
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Feb 15 2006, 12:59:56) [snapback]52886[/snapback]

gdyby mi zaczeło odliczać ten czas do ściągnięcia to nie było by żadnego problemu mad.gif
nieraz ściągałem coś przez rapidshare i nigdy takie prblemu nie było ohmy.gif

Ty w ogóle nie widzisz problemu. mad.gif
lukas_świdnik
dobra sorry troche mnie poniosło....

a ma może ktoś link do jakiegoś darmowego poradnika, Legalnego...?
korzen
A edytować posty potrafisz, czy tez nie?
Levuss
Witajcie kledzy!
mam pytanko czy w PES5 zeby kopać wolne z podkręcanie piłki trzeba zrobić [] + R2????i jak sie pusci [] to wcisnąc kierunki czy jak??strzelam bardzo duzo bramek z wolnych ale sa to proste strzaly a teraz chciałbym strzeać z podkrętami napiście mi jak to robić
Maesky
Podkręca się WYŁĄCZNIE strzałką.
Levuss
czyli wciskam [] potem gora lub dól i potem strzałkę w lewo lub rawo?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.