Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lob
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
..::PlaymaN::..
no to tak dry.gif wszystko było pięknie grałem sobie wczoraj w pes'a, skończyłem mecz, poszedłem coś zjeść tongue.gif potem przychodze włączam pes'a no i jest piękna akcja smile.gif strzelam i ... no właśnie zawodnik zamiast strzelic lobuje sad.gif i tak jest za każdym razem mad.gif ty przyciskiem który odpowiedzialny za strzał teraz lobuje sad.gif pomóżcie mi blink.gif
albin99
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Feb 13 2006, 12:30:39) [snapback]52684[/snapback]

no to tak dry.gif wszystko było pięknie grałem sobie wczoraj w pes'a, skończyłem mecz, poszedłem coś zjeść tongue.gif potem przychodze włączam pes'a no i jest piękna akcja smile.gif strzelam i ... no właśnie zawodnik zamiast strzelic lobuje sad.gif i tak jest za każdym razem mad.gif ty przyciskiem który odpowiedzialny za strzał teraz lobuje sad.gif pomóżcie mi blink.gif

nie to jest tak ty lecisz bez biegu i naciskasz strzał i musisz wtedy nagle nacisnac bieg i wtedy lubuje spróbuj ze lecisz szybko czyli czymasz ten pszycisk który jest odpowiedzialny za bieg i nacisnij strzał ale musisz trzymać bieg spróbuj i napisz czy pomogło
Dorin
też to niedawno miałem i właśnie chodzi o to że jak nabierzesz strzał (ten pasek siły) i potem naciśniesz sprint to no zamist sieknąć lobuje, problem twoił w tym że musiłem się tego oduczyć bo nawet nie wiem czemu wlazło mi to nagle w krew i ciągle tak kopałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.