Ktòre wg was zajmie Polska miejsce w grupie el. MŚ 2006?
Mamy szanse na pierwsze!
Wypowiem się po środowym meczu
Zaglosowalem ze "2" mimo ze Austria bedzie mocno o nie z nami walczyc...
Fajnicki
Sep 7 2004, 08:34
e, myśle że wyjdziemy. Też zagłosowałem na 2.
traf_fic
Sep 7 2004, 11:49
2 ! chyba że zrobią nam taka niespodziankę jak do euro :twisted: hehe
Coś mi sie zdaje że nasi znòw w eliminacjach do mistrzostw pokażą dobrą piłke 8) , ale potem już na mundialu dostaniemy od każdego baty i popłakane orły Janasa wròcą do ojczyzny
P.S Oczywście moge się mylić :twisted:
Po meczu z Angolami to chyba "2" :wink:.Ale musumy wygrywać większość meczy. Może Anglia będzie głupio tracić punkty :twisted:
edit: siano
Grabos, powiedz mi jak Ty to robisz, ze masz tak dalece skuriowne kodowanie polskich znakoow ??
baski18
Sep 9 2004, 14:18
Glosowalem ze 2 i tak zapewne bedzie tak jak ktos powiedzial bedziemy walczyc o te miejsc z Austria niestety Anglia bedzie poza zasiegiem
_kamil_
Sep 9 2004, 16:14
2 miejsce i po ciezkich barazach gramy w WM 2006 :!:
żadnych szans i jak zwykle dopinguje włochom!!!!!!!!!
dla zer nie ma miejsca na mś!!!!!!
Bardzo mi przykro ale 3 cie .
Drakkar
Oct 31 2004, 12:15
Mam nadzieję, że po zimowej przerwie nadal będą grali na takim samym poziomie. Dlatego też powinni zająć to drugie miejsce.
Pietia
Oct 31 2004, 12:33
Moim zdaniem zajmie miejsce 2.Szansa wyjsc z barazy
matias
Oct 31 2004, 12:47
Ja myśle ze 2 miejsce. Chociarz wierze w Polakòw ze wygrają z Anglikami
oczywiscie ze 2 chociasz pierwszy mecz z anglikami dostalismy 2:1 wiec wszystko moze sie zdazyc
drugie to minimum. licze na wygrana z anglia :-)
Majchercio
Oct 31 2004, 18:15
PiOlIaCy - Drużyna ktòra gra czasem bezsensu , jak sie weźmie do roboty to mają przesrane inni. Obstawiam 2 miejsce, ale 1 jest w naszym zasięgu :!:
Krzynowek, Krzynowek, Krzynowek! YeAH
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.