Witam, chciałbym opisać swoje doswiadczenia z gry Madden 2006. Jakby nie patrzec takze jest to football

tylko ze amerykanski ... a wiec jesli chodzi o sama gre:
na samym poczatku jak w kazdej czesci mam rozne intra ktore przedstawiaja zawodnikow ale takze np. Cheerleaderki

Nastepnie pojawia sie nam informacja ze mamy wybrac sobie zespol ktory ma byc ustawiony default jako domowy ... Ja wybrałem Raidersow poniewaz czuje sentyment do tej druzyny odkad zaczolem grac w Madden(Uwielbiam ich logo, oraz naszego kopacza Janikowskiego) a wiec na pierwszy ogien poszla opcja 'Play Now" Wybieram Oakland Raiders oraz mistrza z 2004 roku New England Patriots.
Wczesniej wybieram poziom trudnosci All-Madden. Zaczyna sie mecz, przeciwnik dobrze typuje reszke i bedzie lapal pilke ktora ja kopne ... zatrzymuje go na 30y. Patriots dochodza do 40y na mojej polowie i ich podanie zostaje przelapane przez Walkera ktory przebiega 15y i zostaje zatrzymany ... pierwsze podanie nie dochodzi celu, drugie takze jednak trzecie jest idealne pilke lapie Moss i TD !! 6 punktow dla mnie

kolejnie Janikowski podchodzi i Kick is good !! 7 dla Raiders 0 dla Patriots duzo by mozna bylo jeszcze opisywac mecz zakonczyl sie wynikiem 22:13, wygralem. Wtedy postanowilem ze bede gwiazda wiec wybieram opcje NFL SuperStar(chyba tak jest

) wybieram DNA pozycje WR wpisuje imie nazwisko, wybieram agenta rozwiazuje test IQ(50&

) i w 4 rundzie draftu przechodze do Redskins Washington... biore udzial w 3 treningach miedzyczasie zcinam wlosy robie tatuaz oraz ustawiam sobie wyglad helmu, rekawic, ochraniaczy ... i pierwszy mecz pre-sezonu w ktorym nie mam mnie w podstawowym skladzie zadnej formacji. Dusze Esc wybieram Subs. wkladam siebie na piec formacji i gram dalej... pierwsza polowa zakonczyla sie wynikiem 0:0 w drugiej mialem 3 receivy jednak bez TD ... druga polowa konczy sie tym samym wynikiem co pierwsza. Jednak w 3 polowie swietne podanie od QB i Santana Moss zdobywa TD i 6 punktow nastepnie postaniawiam zdobyc 2 punkty przez dojscie do End Zone wybieram formacie QB Fake i podaje do WR M.T(moje inicjaly) i zdobywam dwa punkty mecz konczy sie wynikiem 8:6 i pierwszy mecz mam juz za soba. Zbieram pochwaly oraz zostaje zaproszony to programu "Wyspa" w ktorej wezme udzial gdyz sie na to zgodzilem. Jeszcze 3 sparingi 8 treningow i sezon !! Pierwsze spotkanie i Powiedzenie prasie ze mecz na pewno wygramy ... burzaca agenta zebym nie rzucal slow na wiatr jednak wygrana solidna bo az 38 do 8 i az 3 TD M.T oraz 13 Receivy. Zostaje uznany graczem tygodnia na pozycji WR i moja kariera sie rozwija coraz lepsze staty, coraz wiecej treningow i po 5 spotkaniach moja druzyna w swojej diwizji zajmuje 1 miejsce z wszystkimi zwyciestwami, a ja zdobylem jak narazie 2 wyruznienia za najlepszego gracza na pozycji WR ...
Co wy na to ?? Graliscie moze kiedys w Maddena ?? a moze grac w ta odslone ?? Prosze o wasze komentarze i jesli sami zdobywacie amerykanskie boiska (wirtualnie) to podzielcie sie tym z nami

Pozdro