Rokefeler19
Feb 10 2006, 14:00
kto zna roznice miedzy tymi tytulami prosze o podawanie ich w tym temacie
mnie osobiscie ciekawi czy da rade pograc po lanie i czy trzeba miec oryginal.ponoc w gameplayu nie ma roznic.prosze o podawanie roznic.pozdro
Gra niechce mi sie zainstalować
"Error reading setup instalation file"
...a szkoda
Witam forumowiczów!
Myśle że PES 5 jest lepszy bo w We9 jeszcze nie grałem

.
Pozdro!
QUOTE(P1u70 @ Feb 13 2006, 14:05:53) [snapback]52690[/snapback]
Witam forumowiczów!
Myśle że PES 5 jest lepszy bo w We9 jeszcze nie grałem

.
Pozdro!
Umiesz czytac ??

Rokefeler19 napisał dokładnie " kto zna roznice miedzy tymi tytulami prosze o podawanie ich w tym temacie " Ty ich nie znasz wiec sie nie wypowiadaj
Kriss91
Feb 19 2006, 18:15
Grałem w Pes'a 5 i We9 Demo i, aż sam się zdziwiłem, że tak mało się rożnią. Nie ma praktycznie najmniejszych różnic. Serio!
nie ma różnic chyba żartujecie
chyba niewiele gracie w we 9 demo lepsza fizyka piłki(cięższa)
nieporownywalnie lepsza detekcja i kolizje między zawodnikami,mniej bezsensownych fauli
gra się bardziej plynnie
wprowadzono zmiany w animacjach (znów na bardziej realistyczne)plynniejsze przechodzene między animacjami ,nowe animacje łączące
nowa animacja sidesteping lewo prawo(czy tez na odwrót) niektóre animacje sie łącza a wsześniej nie
troche lepszy sędzia
szczerze różni sie sporo i od dema i od pełnej pes5
jest poprostu lepsza
czekam na pełną pozro
WE9 Fan
Mar 9 2006, 18:48
Mam We9 ale nie ma PESa 5, wszystkie patche działają przeznaczone do Pes 5, lodmixer tez działa, słyszałem, że superpatch działa. Ogólnie gra jest fajna, 100000 razy lepsza of wszystkich fifek razem wziętych!
kamilw
Mar 31 2006, 15:19
Ludzie poratujcie od niedawna gram w PES-a i chciałbym wgrać sobie nazwy druzyn i ich loga ale nie potrafie. Rowniez chcialbym pograć w sieci ale tez nie potrafie. Jeżeli byłby ktoś tak miły i wytłumaczył mi to byłbym wdziędzny mój nr GG to 4882026. Z góry dzieki
Rokefeler19
Mar 31 2006, 16:22
QUOTE(kamilw @ Mar 31 2006, 16:07:06) [snapback]59702[/snapback]
Ludzie poratujcie od niedawna gram w PES-a i chciałbym wgrać sobie nazwy druzyn i ich loga ale nie potrafie. Rowniez chcialbym pograć w sieci ale tez nie potrafie. Jeżeli byłby ktoś tak miły i wytłumaczył mi to byłbym wdziędzny mój nr GG to 4882026. Z góry dzieki
chlopie nie ten temat. lepiej uwazaj bo dlugo nie posmigasz na tym forum z takimi motkami
Co ty mnie straszysz macie kurcze tysiąc działów i ja bede szukał.
Rokefeler19
Apr 1 2006, 10:54
QUOTE(kamilw @ Apr 1 2006, 10:45:11) [snapback]59813[/snapback]
Co ty mnie straszysz macie kurcze tysiąc działów i ja bede szukał.
jakie 1000?czlowieku liczyc nie umiesz?jest pare dzialow! wystarczy ze bys wszedl w
Problemy z patchowaniemczy to takie trudne?chyba nie.nara
jak pisalem szybciej gram od niedawna i nawet nie wiedzialem ze to sie nazywa patchowanie. Ale dzięki narka.
Ja osobiście wole PES5
WEJĆ NA STRONĘ: www.we2002online.fora.pl
co sie go czepiasz kiedys tez zaczynałes nie denerwowałes sie na japonskie wersje z ich kometerzami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.