Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Theo Walcott I Ismael Aissati
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
luis nazario de lima
Chodziloby mi o metryke tych zawodnikow, tj. wzrost, waga, dominujaca noga, buty jakie nosza:D, tasmy tongue.gif no i raczej to wszystko....Pozdro AlL biggrin.gif
korzen
po co odrazu nowy temat? blink.gif blink.gif blink.gif
luis nazario de lima
A gdzie to mam pisac laugh.gif laugh.gif w dziale filmiki laugh.gif nie wiesz co napisac to nie gadaj glupot!
P.S. A wogole to wiecie moze jak oni sa "zbudowani" biggrin.gif i jakie nosza dodatkowe atrybuty albo moze ktos z was zrobil ich to dajcie jakies rady czy cos . pozdro
kemsi
ja polecam google tam napewno znajdziesz ich metryki i nie pisz nawet, że nie, poprostu nie chce ci się szukać - chcesz, aby ktoś ci wszystko napisał sam, pozdrawiam

PS. Jesteś tu dość nowy, więc może nie bądź taki cfaniak wink.gif
saviolka
QUOTE(luis nazario de lima @ Feb 8 2006, 12:49:23) [snapback]51959[/snapback]

Chodziloby mi o metryke tych zawodnikow, tj. wzrost, waga, dominujaca noga, buty jakie nosza:D, tasmy tongue.gif no i raczej to wszystko....Pozdro AlL biggrin.gif

to tak Aissati waga 64 wzrost 165 jeste lewonozny.. buty jego to Nike Total te co ma torres srebrno-białe nie ma taśm mad.gif
Walcott waga 64 wzrost 167 prawo nożny.. nike vapor te nowe bialo-zlote co ma Henry i Drogba nie ma taśm
luis nazario de lima
Dzieki saviolka o to mi chodzilo... Kemsi czy na google pooszukam czy np. walcott ma tasmy hahah wez mnie nie rozmieszaj chyba ze na zdjeciu. P.s . mi chodzilo o to jak wy zrobiliscie tych pilkarzy(czy wogole zrobiliscie) biggrin.gif dobra koniec tematu chyba ze mozecie pisac tu o nowych talentach ktorych nie ma zrobionych w pesie (5) pozdro all. dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.