SOLIDUS
Feb 7 2006, 18:25
Siemka mam problem.Gram sobie w PES 5 i chce zdjac Eto'o za Larsona(pod czas meczu)kiedy juz ma wlanczac sie FILMIK jak schodzi Eto'o to gra sie zawiesza i wyskakuje PES.exe, klikam "nie wysylaj" i wychodzi do WINA.T sie dzieje tylko przy zamianach niezaleznie w której druzynie.Co robic ??
SOLIDUS
Feb 7 2006, 21:47
Sorki ze PISZE ale plissss POMOCY nie moge normalnie grac np : wygrywam juz 3-0, 85 mina a tu druzyna przeciwna robi zmiane i gra sie zawiesza i DUPA.POMOCY
dawdi17
Feb 7 2006, 23:31
Chyba musisz zacząć wszystko od nowa niestety.... Ja bym poprostu zainstalował jeszcze raz grę (zostawiłbyym jednak kopie plików, które obecnie masz i sprawdzał po kolei ręcznie co powoduje błąd) Wygląda jakby brakowało pliku za tą funkcję odpowiedzialnego (jeżeli dzieje się to we wszystkich drużynach więc na to wskazuje). Swoją drogą czasem się dzieją dziwne rzeczy z tym pro evo.... U mnie naprzykład nie działa to Santigo Bernabeu od Ariela (i nie wiem co może pomóc) jest takie rozklejone, trybunu wiszą w powietrzu itp. i też nie wiem co na to poradzić, może ty wiesz?