Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czarny Ekran
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Seboolba
Witam mam problema, gdy właczam gre i przeleą te wszystkie reklamy to wtedy robi mi sie czarny ekran i gra sie zawiesza. Wie ktos moze o co chodzi??
..::SHADOW::..
Podaj jakie szczegóły techniczne
Jaki masz sprzęt i czy używasz 3d analyzera
JAk dasz wiecej szczegółów to ktos na pewno pomoże
Pozdro tongue.gif
Andzi
Cos chyba jest z kodekami, bo intro nie idzie huh.gif , najlepiej je usun ( usus plik opmov z folderu dat )
kemsi
Seboolba - też mam ten problem, tylko ja poradziłem już dawno sobie z nim, bo takie coś występowało również w PES 3 i 4, andzi ma rację sprawa tu jest związana z kodekami, najlepiej jak lecą już te ostatnie napisy na białym tle to naciśnij kilkarazy spację albo ENTER i powinno pomóc, bynajmniej u mnie tak jest
Czarny
co ekran? nie jestem kurwa żaden ekran dla Ciebie!!! tongue.gif
Seboolba
QUOTE(Czarny @ Feb 5 2006, 22:27:41) [snapback]51702[/snapback]

hehe. Zrobilem juz to dziala mi normalnie po prostu usunąłem plik opmov z folderu data a i chcialem jeszcze dodac ze dlugo juz gram w tego pesa i caly czas mialem dobrze dopiero dzisiaj mi sie takie cos zrobilo.

L E C H P O Z N A Ń & Z A G Ł Ę B I E L U B I N
StraY
QUOTE(Czarny @ Feb 5 2006, 22:27:41) [snapback]51702[/snapback]

buehehe

Czarny, nie slyszysz? ekran masz mu przyniesc!! :] no to cie porobil tongue.gif dobrze, ze moj nick nie jest po polsku biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.