Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemów Cd. - Problemy Z Edycja Grafiki :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
szklanek
Po przyśpiewkach przyszedł czas na edycje facjat i flag. I standardowo mam jakieś problemy... dry.gif
A więc tak: 1. TWARZE - zrobioną twarz (wg poradnika norka), próbuje wrzuci przez GGS. No i ok pisze że się zaimportowało ale twarz nie pojawia się na podglądzie pliku a w grze jest ta stara.(wcześniej nie wyskakuje ze plik za duży czy tam cuś). No i co ja mam z tym zrobi???? blink.gif
2. FLAGI - mam przygotowane flagi( wyciągnąłem z gry texturke i ją wyedytowałem), metodą drag&dropp wzamieniam w GGS flagi piknie sie zamieniają i co jest standardowe w moich poczynaniach w grze ich nie ma... dry.gif
Z góry dziękuje za cierpliwośc przy takich tematach , ale taki ze mnie problematyk tongue.gif
lookass
Jak wrzuciłeś twarz za jakąs prawdziwą np Beckhama czy Piresa to ci nie pokaże (nie wiem czy jest jakiś sposób na to przynajmniej ja go nie poznałem) albo nie podmieniasz bmp pozdro
szklanek
ak wrzuciłeś twarz za jakąs prawdziwą np Beckhama

I tu mnie masz biggrin.gif Właśnie za niego podstawiałem.
Spróbuje z jakimś innym...
szklanek
aa i jeszcze jedno. Jak chce wrzucic twarz to mi wyskakuje komunikat: The new file usses a different header. Try to import anyway?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.