Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanko Odnośnie Przyspiewek...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
szklanek
A więc tak.... Mam przygotowane przyśpiewki do zaimportowania, robie to przez DKZ a wtedy wyskakuje mi jakiś komunikat, nic sie nie importuje a przy pliku widac taką skrzyneczke z czerwonym krzyżykiem smile.gif Może to przez wielkośc pliku??? Bo jaka jest max to ja nie wiem... unsure.gif (np. mam taki 1 MB).
I jeszcze jedno pytanko... Raz wrzuciłem przyśpiewki to podczas wyjścia na murawe piłkarzy słyszałem ją głośno, ale później drastycznie ucichła, a podczas meczu żadnej nie słyszałem. Nie wiem czy powinne byc głośniejsze czy może gdzieś częstotliwośc ich odgrywania sie ustawia???? Sorki za takie pytanka ale dopiero zaczynam zabawę w takie rzeczy tongue.gif
_DEVIL_
A wiec tak prawopodobnie to masz zaduzy plik! musisz zrobic wiecej miejsca programem np :AFSExplorer! Wlacz go wczytaj O.sound czy tam e.sound i daj zakladke advanced i modify reserved space! tam znajdz ten plik i powieksz go ! Nastepnie wlacz dkz zaladuj plik!

Ps. jezeli powiekszasz plik nie klikaj wiecej niz 2 razy na suwak! Bo potem moze cie wywyalac do pulpitu!
mysle ze chodz troche ci pomoglem pozdrawiam! smile.gif
torin
Jesli importujesz przez DKZ i pojawia ci sie czerwony krzyzyk to oznacza ze plik jest wiekszy niz oryginalny. Wystarczy ze dasz teraz Save i zapiszesz swoj zmodyfikowany 0_sound jak np. 1_sound. Potem nadpisujesz oryginalny plik i gotowe.
szklanek
Ok. Już sobie poradziłem, thx za pomoc.
Teraz zabieram się za edycje innych rzeczy, więc szykujcie się na pytania biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.