Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patch Wisla_legia_patch_by_polevo
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
maciekmaj
Zainstalowalem patcha bez problemow gra wlacza sie normalnie,lecz gdy wybieram druzyny i chce zaczac mecz wywala mnie do windowsa i ZONK.

Co moze byc tego przyczyna??

P.S Ostatni raz prosze o pomoc!
maciekmaj
Wydaje mi sie ze chodzi o pilki,jak wybiore standardowa to gra sie normalnie a jak ta z patcha to Wywala do Windowsa ph34r.gif
torin
Wszystkie wasze uwagi maja cos w sobie. Ale teraz cos od jednego z autorow:

1. Zawsze instaluj nowego patcha na czysta gre wink.gif
2. Jesli chodzi o Wisla-Legia patch to rzeczywiscie w pierwszej wersji byl problem z pilka, brakowalo jednego bina. Poprawka znajdujaca sie tu powinna rozwiazac problem.
maciekmaj
Ja się chyba zalamie,zrobilem tak odinstalowalem i zainstalowalem na nowo PESa,zrezygnowalem juz z pomyslu wgrywania patcha od nowa,ale wgralem pilki zgodzie z instrukcja jaka tam byla (8_BALLS_PES5)
i znowu lipa wywala mnie jak chce grac,lecz nie ma tego problemu ze standardowymi pilkami.

Czy jest jakis DOKLADNY opis jak poprawnie zainstalowac pilki ??

P.S a tak przy okazji jak juz pisze to mam pytanie :

-Sciagnalem z ISSOnline Kitspack Sobraghe dodajacy stroje do Kitsservera,zainstalowalem i sa stroje ale nie ma orginalnych nazw druzyn czy jest sposob aby temu zaradzic??

Pisze ostatni raz,naprawde wink.gif !!! laugh.gif

Z gory dzieki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.