Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Santiago Bernabeu
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
dawdi17
Słuchajcie jest problem. Wgrałem ten stadion od Ariella i jak mówiłem jest "rozklejony". Wygląda jakby się miał zawalić albo ktoś źle klocki poukładał, np. ławka rezerwowych jest bez tekstur, górny telebim z logo Realu leży sobie gdzieś na dole itp. Ogólnie pobojowisko. Czy miał ktoś może taki problem, a jeśli tak to jak z niego wybrną? Mówię odrazu wgrywam wg instrukcji (przynajmniej tak mi się wydaje), instalowałem na gołą wersję, na tą z SuperPatchem też. Kiedyś miałem ten stadion z SoccerAccess.net przed formatem. Teraz jest po formacie, a problem nadal występuje... Proszę o pomoc. unsure.gif
_kamil_
moge tylko napisac: tez tak mam. mysle ze to moze byc spowodowane brakiem jakiegos pliku ktory jest w update superpatchu
delus
To samo mam :] Niebo rozciąga sie przez pol stadionu. Ogolnie murawa bardzo beznadziejna, jeszcze te kółko CL na srodku sleep.gif. Trzeba poczekac na cos lepszego
dawdi17
Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam.. Chłopaki zapowiadają do Megapatha Santiago Bernabeu więcmoże będzie warto poczekać? Oby...
qazwsx
No to ja dam skriny z mojego zrypanego bernabeu:

1

2

3

4

daje linki bo mogłyby rozwalic forum
dawdi17
A ma ktoś z was może link do innego Santiago Bernabeu? Bardzo byłbym wdzięczny.
zizek
Temat umilkł, a przez ten czas wyszło pare patch w których znajduje się Santiago Bernabeu. Ja też właśnie nie wiem czemu mam porozklejane textury??!!! Miałem tak i w Nemesis Patchu i w waszym Power Patchu. Nie wiem co zrobić!! Może twórcy powerpatcha(T-mac; Norek) mogibymi pomóc, przecież u was bernabeu jest normalne!! Nie wiem czy moze macie 3d analazer'a i to wam pomaga??? Jeżeli moglibyście pomóc byłbym bardzo wdzięczny ponieważ wiele osób ma własnie takki problem. Moja karta graficzna to: Radeon 9600
Pozdro.
P.S. Fajny ten power patch.
dawdi17
W update do PowerPatcha ma wyjść nowy Santiago Bernabeu (niestety nie będzie on edytowany hexeditem, a co za tym idzie nie będzie też tak bardzo podobny, ale lepsze to niż nic).
norek
Macie tutaj wersje nie edytowana w hexedytorze..bedzie dzialac poprawnie na 100%..pozdro
http://rapidshare.de/files/17877638/santia...rnabeu.rar.html
zizek
Norek a czy mógłbyś dać screena jak ustawionego masz 3d analyzer'a?? Jeżeli w ogóle go używasz tongue.gif . Może dzięki temu będe miał normalne santiago sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.