Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Kod
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
widzewiak
mam małe pytanko czy zna ktoś kod który trzeba wpisać gdy sie chce grać przez sieć albo co trzeba zrobić żeby taki kod mieć (oprócz tego że kupić orginalną gre)
snake
Nie ma innego wyjścia jak kupić oryginał, chyba że ktoś Ci powie jaki ma kod to wtedy możesz grac, max 3 osoby na jednym kodzie.
Viperdiesel
QUOTE(snake @ Jan 30 2006, 16:42:30) [snapback]50973[/snapback]

max 3 osoby na jednym kodzie.

Info w 100% pewne??

EDIT Czyli mogą grać w tym samym czasie trzy osoby? Sorki, że zawracam głowę, ale chciałbym wiedzieć smile.gif
EDIT2 Dzięki smile.gif
snake
QUOTE(Viperdiesel @ Jan 30 2006, 17:51:02) [snapback]50979[/snapback]

Info w 100% pewne??

Tak, mozna te konta usuwac, zmieniac itp. smile.gif
kaczala
1 osoba może grac jednoczesnie na kodzie niemogą grac 2 lub 3 osoby w tym samym czasie smile.gif
Capitan Tsubasa
To jezeli moga grac 3 osoby na jednym kodzie, to moze byl by ktos tak laskawy i na privie podal by mi swoj kod ?? Gwarantowana moja dozgonna wdziecznosc .... tongue.gif
lookass
QUOTE(kaczala @ Jan 30 2006, 20:45:43) [snapback]50988[/snapback]

1 osoba może grac jednoczesnie na kodzie niemogą grac 2 lub 3 osoby w tym samym czasie smile.gif

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 30 2006, 21:46:17) [snapback]50999[/snapback]

To jezeli moga grac 3 osoby na jednym kodzie, to moze byl by ktos tak laskawy i na privie podal by mi swoj kod ?? Gwarantowana moja dozgonna wdziecznosc .... tongue.gif

Ehh w takim razie wątpie czy ktoś poda tobie bądź mi taki kodzik nie zaryzukuje bo bysmy mu keya blokowali caly czas i by sie sam nie nagral biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.