szukalem wszedzie i nie moge znalezc odpowiedzi na dreczacy mnie problem........otoz w mym monitorze co pewien czas obraz(pulpit) zweza sie troche (minimalnie) po czym "wraca" na swoje miejsce....wiecie co moze byc tego przyczyna ?? strasznie denrwujace to jest !!!!!!!
Rivaldinho
Jan 30 2006, 16:09
Masz uszkodzoną,zepsutą,spaloną albo zdewastowaną kartę graficzną.
lala6000
Jan 30 2006, 20:35
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 30 2006, 16:04:18) [snapback]50966[/snapback]
Masz uszkodzoną,zepsutą,spaloną albo zdewastowaną kartę graficzną.
raczej nie nowa 2 miechy temu kupiona(a komputera odkurzam co tydzien ) :D inne pomysly ??
atomic
Jan 30 2006, 23:38
Jo. Trafo jedbniete .. tez tak keidys mialem w 19' CTX czesto sie tak dzialo az ktoregos dnia sie juz wogole nie wlaczyl .. co do wymiany tej czesci to nie wiem jaki to monitor i ile jest wart ale jezeli jakis stary badziew to taniej Cie wyjdzie kupno nowego niz wymiana trafo ; ] do mojego CTx trafo kosztowalo 150 zl .. a monitor mnie wyniosl bodaj 300zl ale szkoda mi bylo tej 19' ladnie swiecila:)
Edit:
Jezeli bym sie mylil co do trafo (ale raczej jestem pewien w 95%) to jest to napewno wina monitora, nie zadne karty graficzne czy inne podzespoly Peace !
ftomekk
Jan 31 2006, 08:50
Jezeli masz flatrona LG to pociesze Cie ,ze nie tylko Ty tak masz. Ponoc sa bardzo slabo ekranowane i odbieraja zakłócenia.
qazwsx
Jan 31 2006, 12:57
Nie martw sie ja mam LG flatron ez t910b i tez mam takie problemy z monitorem tzn. gorny prawy rog ekranu co kilkaset minut skaka chocby mu wibratora dali A wiec nietylko ty masz ten problem
lala6000
Jan 31 2006, 21:09
ja mam monitora jakis NEC (duzy 650 zl)........a propo jakie TRAFO(bo nie kumam) :D ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.