Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eliminacje Euro2008
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
arm

Wczoraj rozlosowano grupy eliminacji Euro 2008, które wyglądają następująco:

Grupa A:
Portugalia
POLSKA
Serbia i Czarnogóra
Belgia
Finlandia
Armenia
Azerbejdżan
Kazachstan

Grupa B:
Francja
Włochy
Ukraina
Szkocja
Litwa
Gruzja
Wyspy Owcze

Grupa C:
Grecja
Turcja
Norwegia
Bośnia i Hercegowina
Węgry
Mołdawia
Malta

Grupa D:
Czechy
Niemcy
Słowacja
Irlandia
Walia
Cypr
San Marino

Grupa E:
Anglia
Chorwacja
Rosja
Izrael
Estonia
Macedonia
Andorra

Grupa F:
Szwecja
Hiszpania
Dania
Łotwa
Islandia
Irlandia Płn.
Liechtenstein

Grupa G:
Holandia
Rumunia
Bułgaria
Słowenia
Albania
Białoruś
Luksemburg

Trafiliśmy do trudnej grupy gdzie Portugalia jest zdecydowanym faworytem,ale po Mistrzostwach Świata bedzie miała nowego trenera i od MŚ zależy tez kto nadal bedzie grał w tej reprezentacji.
Serbia i Czarnogóra ma silny skład, ale gra nieprzewidywalnie.
Belgia i Finlandia mają nowych trenerów i bedą chciały powetowac sobie niepowodzenia z ostatnich eliminacji.
Pozostałe drużyny Armenia, Azerbejdżan i Kazachstan tez, szczególnie u siebie tanio skóry nie sprzedadzą.

Lanek
Mysle, ze mamy realne szanse na awans ale nie ukrywam ze bedzie ciezko. Mamy w grupie 3 mocnych rywali i 4 slabszych ale zobaczymy. A w pozostalych grupach mysle ze faworyci nie zawioda wink.gif
Bo0os
Powiem w skrócie... znów nie awansujemy do ME huh.gif

O czym my marzymy... belgia, portugalia jest poza naszym zasięgiem, powiedzmy sobie szczerze... niema co liczyć na awans.

Jedyne z czego moge sie cieszyć jest fakt że bedzie dużo meczy bo grupa olbrzymia rolleyes.gif
Capitan Tsubasa
Grupe jak na Polska mamy bardzo trudna. Moim zdaniem raczej nie mamy szans na awans. Po pierwsze wszyscy nasi pilkarze to emeryci pod 30 a za 2 i pol roku juz polowa nie bedzie grac w pilke. Dajmy na to Portugalia ma bardzo mlody i utalentowany przeplatany z doswiadczonymi ( nie mylic starymi ) sklad ktory potrafi wygrywac z najlepszymi. Cristiano Ronaldo, 20 letni chlopak za ponad 2 lata bedzie jednym z najepszych pilakrzy w eurpie ( mam nadzieje tongue.gif ), Deco ktory juz jest gwiazda Barcelony a z drugiej strony Pauleta najlepszy strzelec w historii reprecentacji, a jest jeszcze wielu innych, nie gorszych. Belgia ci raczej tez sa poza naszym zasiegiem. Serbia i Czarnogora co prawda wygralismy z nimi ostatnio ledwie bo 3-2 ale wygralismy smile.gif ALe wedlug mnie oni potrafia sie spiac i grac na miare oczekiwan Kezman, Vidic i paru innych klasowych graczy. Z Finladia podobnie jak zreszta czyli z Armenia Azerbejdżanem Kazachstanem mozemy spokojnie powalczyc ale to zamalo na ME ...
Grabos
Grupa nie jest łatwa ale mamy szanse. Mysle że drugie miejsce jest realne.
walczu
Z portugalia zapewne przegramy ale reszta do powalczenia
tomek828
Portugalie pojedziemy (rewanz za MS2002)
Serbie rowniez powinismy pokonac
Belgia jest cieka i napewno ja pokonamy
Finlandia to samo co belgia
Armenia cieniasy
Azerbejdzan nie podniesli sie po ostatniej porazce z nami smile.gif
Kazahstan jak nie zlekcewazymy to bedzie latwo

I tak to widze smile.gif
halladin

O czym my marzymy... belgia, portugalia jest poza naszym zasięgiem

mam nadzieję, że poza twoim, a przynajmiej ja tak czarno tego probuję nie widzieć smile.gif,,,,,,,,,,,,,

generalnie jest to ciężka grupa, ale z drugiej strony nie ma grupy smierci, czy 'anielskiej rolleyes.gif '.... C i G wydaja się mi troche łatwiejsze. Ale wracajac do 'naszej' grupy, to pomijając Portugalię, która jest dla mnie faworytem tylko na papierze, Serbia i Belgia powalcząsmile.gif, Finlandia urwie nie jeden pkt, a pozostałe trzy to tzw 'dzikie druzyny' smile.gif , z ktorymi gra się zdecydowanie trudniej niz z San Marino.

Reasumując, jest to najtrudniejsze losowanie od lat i mimo optymizmu jaki dopada mnie przed każdymi eliminacjami, tym razem wcale go nie czuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.