Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Adanio
czy u kogos kto ma zainstalowanego superpatcha cristiano ronaldo potrafi zrobic flip flapa dry.gif bo u mnie nie potrafi i denerwuje mnie to mad.gif jak ktos bylby taki dobry i napisal instrukcje instalacji tego superpatcha to bylbym wdzieczny bo ja tylko przekopiowalem pliki do folderu dat i sie podmienily pozdrawiam smile.gif
>Kornel<
a nie powinienes czasem zrobic tego rpzez DKZ ? ja robiłem przez DKZ i Cris zamiata flip flapa w co drugiej akcji biggrin.gif pzdr
Adanio
chcialem ale u mnie jest zablokowana opcja apply patch in folder mad.gif wgralem sobie najpierw wersje dkz studio 0.84b pozniej update 9 cos tam i nie mam mam dalej tej opcji mad.gif moze mi ktos pomoc dry.gif z gory dziekuje smile.gif pozdrawiam smile.gif
Adanio
Juz wiem czemu mam ta opcje zablokowana...na pliku pisz afs file a nie dkz patch file i dlatego nie moge go wgrac poprzez dkz studio.Da sie to jakos zmienic na dkz patch file dry.gif Prosze pomozcie mi bo ch.. mnie trafia mad.gif Z gory dziekuje i pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.