Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejne błędy w PES 4 !!!!!!!!???????
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
endrju bros
Naprawdę nie wiem co mam już o tym myśleć. Chyba tylko tyle, że coś z moją konsolą, bo to co wyrabia u mnie PES 4 to jest już niesłychane (dodam tylko, że gram na PS2).
Oto kolejna usterka:
Niektòrzy dobrzy technicznie piłkarze (Zidane, Pires, Henry, Figo itd) blokują się przy wykonywaniu pewnego zagrania. Co ciekawe, gdy ich forma jest zła (niebieska, bądź szara strzałka) wykonują je bez problemu. O jakie zagranie chodzi: podczas biegu R2, naciskam kierunek w bok - piłkarz robi odejście w bok - jak wiemy jest to bardzo pomocne przy mijaniu przeciwnika, a żeby było jeszcze bardziej skuteczne, najlepiej jest nacisnąć od razu kierunek do przodu (kierunek biegu piłkarza) - piłkarz wraca wtedy na swòj tor zostawiając za sobą przeciwnika. I właśnie tego zagrania wyżej wymienieni gracze nie wykonują. W ktòrym miejscu się blokują? Jest jeszcze jedno zagranie o ktòrym wiemy: podczas biegu R2, naciskamy kierunek w bok i gdy puścimy wszystko, piłkarz będzie stale odchodził w bok, dopòki się tego nie przerwie - jednak ww pilkarze nadal to robią, gdy ja wciskam do przodu, by wròcili na swòj tor biegu. Mam nadzieję, że w miarę jasno się wysłowiłem. Proszę Was, sprawdźcie to u siebie i przyślijcie szybko odpowiedź. Dzięki i pozdrawiam.
T-Mac
zalozyles jeden temat nie wystarczylo tam dopisac ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
endrju bros
Sory, ale nie zakładałem poprzedniego tematu, aby ktoś wpisywał tam jakieś kolejne błędy, ktòre zauważył w PES 4. Kurde, przycież to nie temat w stylu "nowe zwody i zagrania ". Czegoś takiego - błędòw - chyba nie powinno w ogòle być nie? Odkryłem kolejny, i jestem jeszcze bardziej zaskoczony, więc wybacz, że zakładam kolejny temat. Fakt, nie wiem, czy to wina gry, jak już wspomniałem, może chodzi tu o sprzęt, dlatego tak zależy mi na odpowiedzi.
Cinek
Endrju niebartdzo wiem o czym piszesz...ale podeslij mi gre sprawdze to biggrin.gif
endrju bros
Cinek, fajnie by było, jakbyś sprawdził to na swojej wersji.
michau000
sorry za offtopic, ale chyba nie warto zakładać nowego tematu. mògłby ktoś wypisać wszystkie opisy tych strzałek formy? jaki kolor jaka forma? nigdy nie wiem
endrju bros
Ludzie, będziecie się jeszcze pytać o obsługę pada?!!! Weźcie mnie nie załamujcie!!!!! Włączcie tego #@$%$^& PESa 4 i zobaczcie, dobra?!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.