Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
sergioo
witam mam dziwny problem a mianowicie podczas gry samoistnie mi sie ona zaczymuje(jagby pauza na kilka sekun ok 15:P na 50 rozegranych meczy zrobilo mi sie tak 4razy) i nieiwem w czym problem nieprzeszkadzalo mi to nigdy ale odkad gram po necie to kiszka dodam ze gram na czystej grze nic do niej niewgrywalem z gory dzieki za pomoc
StraY
probowales oczywistych rzeczy jak sterowniki/reinstalka/ oczyszczenie komputera z syfu?
delus
to napewno jakies spyware or something

samoistnie mi sie ona zaczymuje(jagby pauza na kilka sekun ok 15

HAHAHAHHHAHAHAHAH
sergioo
QUOTE(delus @ Jan 22 2006, 22:59:48) [snapback]49948[/snapback]

to napewno jakies spyware or something
HAHAHAHHHAHAHAHAH

to nie jest smieszne tongue.gif something-a to przetlumacz
Pavlo_kalisz
najnormalniej masz jakiegos robaczka biggrin.gif
sergioo
skanowalem komputer i się okazało ze żadnych zwieżatek nie ma(szkoda może by to rozwiazało mój problem)
a tak kicha nadal nie wiem o co biega sad.gif
delus
QUOTE(sergioo @ Jan 23 2006, 11:39:13) [snapback]49973[/snapback]

to nie jest smieszne tongue.gif something-a to przetlumacz

sory poniosło mnie ale taka ortografia to jest smieszne biggrin.gif dobra wracajac do tematu spyware or something - spyware albo cos @ czym skanowales komputer? ad-aware masz?
sergioo
mam kasperskiego i tym wlasnie skanowalem
sergioo
zapomnialem jeszcze dodac, gram na dualu przez przejsciowke od portu drukarki i podczas zawieszenia sie gry gasnie mi swiatelko od duala (moze mam cos z plyta glowna)?
delus
ja bym przeskanował ad-aware albo zrobil przywracanie systemu albo tez zabilbym sie tępym ostrzem gilette ale nie nabrudź bo Cie mama skarci
sergioo
dzieki za pomoc ale wybiore chyba polsilvera
delus
jak wolisz tongue.gif polsilver zrobil mi kiedys taką szrame pod nosem ze nie wychodzilem z domu przez tydzien bo wygladalem jak brudny biggrin.gif
sergioo
kurde pomoze mi ktos bo juz nie wiem co robi coraz czesciej mi sie robi to zmniejszylem nawet detale na low i tez sie wiesza
sergioo
moze to byc wina zasilacza mo mam jakis Codeon byl razem z obudowa??
fuscinate
witam. Mam podobny problem, ale pojawia sie również w innych miejscach. Przechodząc do przedmeczowego ustawiania składu - zwis, podczas ładowania się powtórek - wychodzi do win (do tego jeszcze walą się kolory pulpitu), podczas ładowania jakiegokolwiek treningu - zwis. Nie musze resetować tylko dzięki wcześniejszemu zmiejszeniu do okna. Wywalanie potwórek, pucharów, a nawet całego folderu pomaga tyko na jeden mecz. Problem nie pojawiał się po surowej instalacji i nie bezpośrednio po zainstalowaniu patcha. Kompa nam w miare dobrego (At64 - 2,8; 1g ram; R9600 pro) i jak narazie chodzi ładniej niż na konsoli wiec to nie przez sprzęt. Mam Kaspreskiego personal pro z wyłączoną ochroną sieci (pod eMulea), i Ad-Aware SE Personal przy dodatkowej zaporze w Windowsie, ale bez SP2. Skanowałem dziesiątki razy i nawet jak usunę brudy nic nie pomaga. Gram na Power Patchu 2. Jeżeli ktoś wie co może powodować takie problemy prosze o pomoc. Z góry dzięki.
Simon
kurcze no macie glupi problem. bo to nie wina zadnego patcha, ani tym bardziej NIEPOPRAWNEJ INSTALACJI takiegoz. chicialbym wam pomoc ale nie moge. a jaka macie plyte glowna??
kosa
QUOTE(fuscinate @ Aug 3 2006, 02:39:31) [snapback]82275[/snapback]

witam. Mam podobny problem, ale pojawia sie również w innych miejscach. Przechodząc do przedmeczowego ustawiania składu - zwis, podczas ładowania się powtórek - wychodzi do win (do tego jeszcze walą się kolory pulpitu), podczas ładowania jakiegokolwiek treningu - zwis. Nie musze resetować tylko dzięki wcześniejszemu zmiejszeniu do okna. Wywalanie potwórek, pucharów, a nawet całego folderu pomaga tyko na jeden mecz. Problem nie pojawiał się po surowej instalacji i nie bezpośrednio po zainstalowaniu patcha. Kompa nam w miare dobrego (At64 - 2,8; 1g ram; R9600 pro) i jak narazie chodzi ładniej niż na konsoli wiec to nie przez sprzęt. Mam Kaspreskiego personal pro z wyłączoną ochroną sieci (pod eMulea), i Ad-Aware SE Personal przy dodatkowej zaporze w Windowsie, ale bez SP2. Skanowałem dziesiątki razy i nawet jak usunę brudy nic nie pomaga. Gram na Power Patchu 2. Jeżeli ktoś wie co może powodować takie problemy prosze o pomoc. Z góry dzięki.

1. Masz oryginal?
2. Pewnie nie... Ja mialem kiedys taki sam problem i po 3 godzinach siedzenia nad save'ami okazalo sie ze mialem zrypane 2 save'y w folder3, wykasowalem je i wszystko szlo dalej bez problemu
fuscinate
Rzeczywiście. Wywaliłem jedną wadliwą powtórke ostatnio zapisywaną i poszło. Wychodz na to ze czasami gra zapisuje save a błędem. Na oryginałach to sie nie dzieje? Dzięki kosa. pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.