Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa Street 2
board.issonline.pl > Inne > Gry
atomic
No wlasnie zbliza sie premiera fify street2 na konsole, i mam pytanie do tych ktorzy pykali w 1 odslone tej gry czy jest naprawde tak dobra jak ja opisuja ? grywalnoscia dorasta chodz w 80% pesowi?
Screeny zapowiadaja sie dosyc ciekawie, sama rozgrywka tez.

http://screenshots.teamxbox.com/screen/44902/FIFA-Street-2/

http://screenshots.teamxbox.com/screen/44901/FIFA-Street-2/

http://screenshots.teamxbox.com/screen/44898/FIFA-Street-2/

http://screenshots.teamxbox.com/screen/44893/FIFA-Street-2/

Co o tym sadzicie, kolejne gowno EAsports typu seria fify czy cos nareszcie grywalnego ala PES (podkreslam ze nie gralem w fifa street jedynke)...
kemsi
Na screenach wygląda ciekawie, ale ciężko mi jest coso tym powiedzieć, bo nie grałem w "jedynke". Podobno ta FIFA STREET 2 ma wyjść też na nasze blaszaki tongue.gif
Lanek
Po obejrzeniu screenów gra wydaje sie extra,ale zobaczymy co to bedzie.Screeny to jedno a gra to drugie. cool.gif
RuDi
Jedynka wedlug mnie byla swietna szczegolnie do gry w dwie osoby wink.gif
Bo0os
QUOTE(Lanek @ Jan 22 2006, 10:17:02) [snapback]49848[/snapback]

Po obejrzeniu screenów gra wydaje sie extra,ale zobaczymy co to bedzie.Screeny to jedno a gra to drugie. cool.gif

Screeny to jedno a gra to drugie. Tak to święta prawda, zresztą niewierze aby gra EA była dobra.PES wymiata ze względu na wszystko
Riki101
No wiesz ale to jest troche inna pilka gra sie w pieciu fajniejsze zwody mozna robic
A mam pytanko czy bedzie wersja na kompa czy tylko konsole?
SOLIDUS
Ja mam okazje grac w jedynke bp posiadam zarowno PLASYSTATION 2 jak i fife street 1.Moge z czystym sercem powiedziec ze napewno kupie sobie FIFE STREET 2 poniewaz jedynka bardzo mi sie podobała i grajac w nia swietnie sie bawilem i wcale mi sie nie znudzila. biggrin.gif
(kiedy jest premiera 2) ??
EDIT : juz znalazlem 3 MARCA 2006
pchela
Nie grałem , ani w FIFE Street , ani raczej nie będę grał w Fife Street 2 , bo nie mam PS2 . Gra cieszy się dużym zainteresowaniem , więc powinni ja wydać na kompa. Po screenach widać , że będzie to dobra produkcja EA ...
Tomak
Nauczcie się wreszcie odróżniać EA Big od EA Sports... EAB jeszcze nie spartolili żadnej gry tongue.gif
Viperdiesel
grywalnoscia dorasta chodz w 80% pesowi?
Miałem okazję grać przez długi okres czasu w Pipę Street... jeśli szukacie symulatora to nie tędy droga, otóż ta gierka to czysty arcade, do pesa nie jest podobna choćby w 10%(no ale piłką to tam się też gra tongue.gif tongue.gif ) jednak grywalność ma zajebistą tongue.gif Gorąco polecam, jedynka była spoko, można powiedzieć, że im się udała cool.gif Osobiście mi grało się bardzo przyjemnie... Śmiało możesz zaopatrzyć się w dwójeczkę smile.gif
Capitan Tsubasa
Gralem troche w fife street 1 ale po 3-4 ulicznych meczykach ta gra sie po porstu zaczyna nudzic. Bezsensowne jest to ze 1 klawisz jest odpowiedzialny za losowe wybranie zwodu wiec non stop mozna na nim jechac i ruchac po kolei wszystkich kolesi. Fajnie chociaz ze C. Ronaldo jest glowna twarza tej gry ( bedzie na oklade smile.gif ) to duzy + hehehe
kemsi
QUOTE(pchela @ Jan 22 2006, 13:21:25) [snapback]49862[/snapback]

Nie grałem , ani w FIFE Street , ani raczej nie będę grał w Fife Street 2 , bo nie mam PS2 . Gra cieszy się dużym zainteresowaniem , więc powinni ja wydać na kompa. Po screenach widać , że będzie to dobra produkcja EA ...

To poczytaj trochęo tej grze, bo panowie z EA już na samym początku powiedzieli, że wydadzą tę ge na PC i PS2.

Fajnie chociaz ze C. Ronaldo jest glowna twarza tej gry.

No niech on tak naprawdę zacznie porządnie grać, a potem niech będzie główną twarzą gier, bo z tego co on ostatnio prezentuje to owszem jego zwody wyglądają efektownie, ale nie efektywnie. Pozdro. dla fanów MU smile.gif
snake
Gierka będzie spoko. Napewno fajna odskocznia o PES/WE2k2.
Jednak po grafice widze że mój komp jej nie pociągnie smile.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(snake @ Jan 22 2006, 21:21:19) [snapback]49912[/snapback]

Jednak po grafice widze że mój komp jej nie pociągnie smile.gif

Ta gierka wychodzi tylko na PS i PSP wiec uzytkownicy blaszakow raczej napewno sobie nie pograja tongue.gif Chyba ze jakis emulator PS2 ...
snake
QUOTE(kemsi @ Jan 22 2006, 14:46:08) [snapback]49879[/snapback]

panowie z EA już na samym początku powiedzieli, że wydadzą tę ge na PC i PS2.

..::SHADOW::..
FIFA Street miała wyjśc na PC bo podobno bardzo dobrze sie przyjeła
na PS i widac chca zarobic więcej kasy.
A co do screenów to szkoda że sa robiaone z XBOXa
ale jeśli tak bedzie wyglądac na PC to bedzie naprawde dobra robota.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Capitan Tsubasa
A to sorry za pomyłkę. W takim razie chyba sobie potnę w fifkę, mam nadzieje ze chlopaki z EA nie chcą znów zbijać kasy na kolejnych tytułach zmieniajac jedynie grafę w stosunki do koleinych czesci. Tylko czy moj kom to wyciagnie .. hiehie
rav
W październiku bodajże, byłem na turnieju FIFA06 w Poznaniu. Korzystając z okazji wypytałem kolesia z EA Polska, czy FIFA Street 2 ukaże się na PC. Odpowiedź była niestety taka - 'Nie ...'. Trochę szkoda, bo wg mnie wszystkie gry z serii FIFA są bardziej popularne wśród PCtowców. Konsole zagarnęło Konami wraz z PESem. Pozdro.
Wickerman
Gdy Grałem W FIFE STREET na xboxa wciagnela mnie ona bardzo. W szegolnosci KARIERA. Gralem w nia 4 dni przeszedlem kariere , ale nadal w nia gram. Fajne TRICKI
Bo0os
KONAMI może wypuści Pro Street Soccer wink.gif zresztą,, przecież wiadomo że twórcy naszego PES'a niebwią sie w uliczną kopanine.Te serie zapoczątkował jak mi wiadmomo Urban Freestyle Soccer.Niegrałem ale podobno fajna to ona niebyła.
zagroo
fifa street 2 wyjdzie na pc smile.gif
Nelson
Ludzie, fifa street nie jest fajna! Ona jest GENIALNA!!! Najlepsza gra w jaką grałem... W szczegolnosci tricki i zwody musicie w to zagrać,zeby się przekonać!! Grafika 10/10 grywalność 10/10... Bomba

Ps: Fifa street 2 na kompa wyjdzi bo widzialem na stronie fifaserwis.com( to nie jest reklama)...

possdro smile.gif
Capitan Tsubasa
http://www.fifaserwis.com/?serwis=main&page=news&id=6883

To chyba wyjasnia wszelkie watpliwosci smile.gif
..::SHADOW::..
QUOTE(FIFASERWIS.com)
Oficjalna strona FIFA Street 2 potwierdziła nieoficjalną informację o 3 marca 2006, jako datę wydania tejże gry. Przypominamy, że FIFA Street 2 zostanie na pewno wydana na następujące platformy: Xbox, Playstation 2, Gamecube, Nintendo DS, PSP. Ponownie pojawiły się pewne niejasności, ponieważ w spisie tym pojawił się także PC...

Capitan Tsubasa może twój post rozwiewa wątpliwości ale trzy pózniej napisali wyżej wymieniony news
więc najlepiej jest poczekac do premiery i wtedy wszystko sie okaże cool.gif
Bo0os
Czy pad również bedzie do tego niezbędny?? A nawet jeśli zaczne w to grać, czy to nie przeszkodzi mi w rozgrywce w PES'ie?- przyzwyczajenie prowadzenia piłki, strzały itp..
piter88
haha. nie wiem jak fani serii iss/we/pes mogą wypisywac takie bzdury. Fifa street jest jeszcze gorsza od zwyczajnej fify. Miałem jedynke na xboxa. Boisko przechodzilo sie robiac tylko zwody, niby fajnie wygladaja ale zupelnie nienaturalnie, podania beznadziejne, strzaly to samo - bomby po oknach bramkarze bronia, a kapcie często puszczaja, nie mowiac juz o tym że z główki mocniej mozna walnąc niż z woleja. Ruchy praktycznie takie same jak w fifie, czyli beznadziejne. Typowy arcade, dla tych co piłką nożną sie nie interesuja, bo dla tych co wiedzą o co w tym sporcie chodzi raczej nie.
atomic
Tez mi sie cos wieryc nie chce ze EA zrobilo gre ktora moze sie podobac biggrin.gif patrzac na pesa a na serie fify to sa lata swietlne (na korzysc pesa) w fifie 'niby' zwody sa ale nie sa one tak efektowne i skuteczne jak w pesie, zrobienie flip/flapa w fifie graniczy z cudem a jeszcze tym kompa ograc to juz wogole i tak jest z kazdym innym zwodem, dlatego ciekawi mnie czy z fifa street jest tak samo .....

Ogolnie zgodze sie z tym co bylo wyzej napisane ze prawdziwy fan pesa grajacy w to ktorys rok z rzedu nie bedzie sobie zawracal glowy syfami od EA bo jak narazie lepszej pilki na PC/konsole od serii PESA nie ma i chyba dlugo nie bedzie, aczkolwiek nie ukrywam ze zagral bym w fife street 2 mam wiec gleboka nadzieje ze pojawi sie na PC. Peace!

kemsi
Capitan Tsubasa - moim zdaniem ten link rozwienie wąpliwoście, bo to już jest zapowiedź na PC tongue.gif

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,11045#igbody
zborek
Miejmy nadzieję,że Fifa street 2 będzie tak samo dobra,albo i lepsza od 1.Licze na jakies nowe pola do gry noi juz niemoge sie doczekac tej gry.
smile.gif
Cebula
Hm uważacie się za naprawdę wytrawnych wyjadaczy piłeczki wink.gif? bo widze chyba że nie Fifa Street była takim banałem że przeszłem ją w 4h wszystkie turnieje poprzechodzone najlepsi gracze kupieni a to za sprawa tylko: super strzałów, zwodów, no i dzieki genialnej kombinacji otóż robimy zwodami graczy przeciwnej drużyny podchodzimy tak na 5 m od ściany i wciskamy circle.gif po czym piłka leci prosto na baniaczek lub wolej naszego 2 gracza i cudowny gol ... ph34r.gif to jest chyba calal filozofia tej gry w 2 zapewne bedzie to samo wink.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.