Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
lala6000
Moze wie ktos jak zmienic poziom trudnosci podczas sezonu w Master Liga (po rozegraniu kilku meczy....da sie jakos zwiekszyc te gwiazdki czy dopiero na koniec??)?? JEst jakis program ?? prosze bez odp. typu :"graj jedną ręką itp. itd"
Lanek
O ile mi wiadomo to sie nie da zmieni poziomu trudnosci w ML
chazzzz
Graj nogą.
A tak serio to tylko na koniec sezonu możesz zmienić poziom trudności i ale tego nie jestem pewnien, kiedy są negocjacje.
lala6000
wiem w ostatnim tygodniu mozna zmeinic poziom.......no i zmeinilem go zeby łatwiej trasfer'a zrobic i zapomnialem odmienic i teraz musze na 4* nawalac i lipa............serio nie ma programu jakiegos ??
Rivaldinho
zależy czy ustawiłeś change general settings
lala6000
QUOTE(Rivaldinho @ Jan 21 2006, 22:56:08) [snapback]49817[/snapback]

zależy czy ustawiłeś change general settings

tego nie ustawia sie w master league...sprawdzalem....ale nie ma tej opcji w master liga biggrin.gif
Yearman
Poziom trudnosci oraz edit teamu i inne tego typu opcje mozna zmienic jedynie w przerwach miedzy sezonami.
cozaq
sa jakies kody na kase? bo mialem zaznaczone auto save, i po transferach wywalilo mi game over, i nie wiem co robic/.
Bakel
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=..._cheat_v0.2.rar
Odpalasz program, odpalasz PESa, ładujesz stan gry ML, ściągasz grę na pasek (Alt + Tab), w programie wpisujesz ile chcesz mieć punktów na koncie, z powrotem wchodzisz do gry, przechodzisz do następnego meczu , masz wstukaną ilość punktów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.