Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualizacja Forum
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
siano

W dniu dzisiejszym dokonalem aktualizacji skryptu forum do jego najnowszej wersji.
Niestety przez kilka nastepnych dni beda trwaly prace nad jego udoskonalaniem, przez co niektoore rzeczy moga sie dziwnie zachowywac.
Szczegoolnie ucierpia na tym uzytkownicy zielonego skina, ktoory bede musial ladnie zmodyfikowac do potrzeb nowego forum.
Jesli zauwazycie, ze cos nie dziala, piszcie prosze w tym temacie.
Czarny
funkcji "EDIT" nie ma wink.gif

EDIT: już jest tongue.gif
Tomekk
1.w temcie BRAMKA GRUDNIA nie mozna zaglosowac
2 kiedy jest rostrzygniecie tego konkursu? tak przy okazji zapytam
siano
QUOTE(Tomekk @ Jan 21 2006, 16:28:20) [snapback]49753[/snapback]

1.w temcie BRAMKA GRUDNIA nie mozna zaglosowac
2 kiedy jest rostrzygniecie tego konkursu? tak przy okazji zapytam

oczywiscie, ze nie mozna, temat jest zamkniety tongue.gif
Tomekk
wlasnie tak myslalem ze jest zamkniety ale jestem tu nowy i nie wiem co i jak doklanie.
bo slyszalem ze jest do 22 stycznia glosowanie tak gdzies czytalem.czyli konkurs sie juz skonczyl czy jak?bo chyba gdyby sie skonczyl to byly by jakies wyniki a tu nic.jesli macie chwilke to napiszcie co i jak z tamtym tematem.
siano
ale tu sie tego nie dowiesz.
ten temat jest o czms innym, temat z bramkami prowadzi Bakel i do niego nalezy kierowac zapytanie
kostek
siano całkiem fajny ten skin...Dużo lepszy niż poprzedni. tylko nie pasuje mi to--> IPB Image
zawsze tutaj można byo sie dowiedziec czy sa nowe odpowiedzi czy nie ma...a teraz chyba nie można...chyba że się myle

possdro
siano
QUOTE(::kostek:: @ Jan 22 2006, 01:03:27) [snapback]49830[/snapback]

siano całkiem fajny ten skin...Dużo lepszy niż poprzedni. tylko nie pasuje mi to--> IPB Image
zawsze tutaj można byo sie dowiedziec czy sa nowe odpowiedzi czy nie ma...a teraz chyba nie można...chyba że się myle

possdro

uzywaj zielonego skina, jest bardziej dostosowany do naszego forum tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.