Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwne Działaie Pes5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Cien_DRona
Problem jest tego typu .
Mam Athlona 2000+ , 256 DDR , GF Fx5200 , najnowsze stery do GF.
Gdy ustawie gre na rodzielczosc 1024x... i high detal to gra działa dziwnie wolno , tzn. menu nie jest płynne , działa z opoznieniem.
Przed zainstalowaniem nowych sterów , występowało cos jakby mrowienie tekstur trawy , az oczy od tego bolały.
Sama rozgrywka jest tez spowolniona , gra się nie tnie , ale nie mozna tez powiedziec ze działa płynnie , jest to cos na zasadzie skoków , gdy np. piłka leci w powietrzu dokładnie widac jak raz leci szybciej drugi raz wolniej , i tak jest ze wszytkim.!
Strasznie to utrudnia rozgrywke i jest denerwujące.

MAcie na to jakąs rade?
Sterowniki jak mowilem mam nowe. Moze reinstal pesa cos pomoze?
Kolega ma słabszy sprzęt i gra działa mu bez zarzutów.
HLP!
tomixx
zmniejsz sobie jakość gry (grafiki)weź na tę średnią jakość inaczej przytakim kompie dobrze ci działać nie będzie dry.gif
Mac516
Ja mam Athlona 2200 GHz 256 DDR mb i Radeona 9550@9600 gram na Full detale i mi nic sie nie tnie zmniejsz sobie detale bo inaczej nie pograsz albo kup nową grafike bo ta jest słabiutka
Cien_DRona
Mac co poradze ze jest słabiutka , na hajsie nie spie , a kumpel ma jakiegos starego GF ; o
ZMniejsze detale ale nie licze na wiele ;p
Andzi
A jaka masz płyte głowna, a dokładnie chodzi mi o AGP ??
Mac516
Ale taka Grafika nie jest droga już za 200 zł kupisz zaluja radeonka 9550 którego skręcisz nawet do 9600 pro ja też nie spie na kasie bo jak bym spał to bym miał kompa w granicach AMD64 2 giga ramu Geforca 6800 GT 256 mb 256 bit
Mac516
Wiem co mozesz zrobić sciągnij taki programik LOD MIXER z tej stronki ustaw tam tak zeby ci akurat chodził powinno zadziałać a jak nie to 3D Analyzer tongue.gif smile.gif x2.gif biggrin.gif
Cien_DRona
jebac , w ferie ide do roboty to sobie zarobie na nową grafike , a co! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.