Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Ultimate British Super Patch
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Jasiek7
Siemano! Nie rozumiem tego zrobilem wszytsko z instrukcja...czyli wlaczylem DKZ studio otworzyme 0_text insert new folder zaznaczylem update i cos sie wgralo wrzucilem takze option files ... ale wchodzac do gry zobaczylem np. ze ronaldo ma twarz chinczyka... Van Persi na glowie psa... a koszulki ManUtd sa krzywe i Vodafone znajduje sie na boku... czy jest to spowodowane zle zainstalowanym patchem czy popristu ten patch to wielkie g****? jesli mam go zle zainstalowanego to poprosze o dokladna instrukcje obslugi bo zalezy mi na Arsenalu i Wallcott ktorego juz tam umiescilem z góry ... pozdro... dzieki wielkie z gory za odpowiedz...
Wickerman
Weź wejdz w dkz wczytaj ten sciagniety plik " O_text.dkz" ( bo chyba tak sie nazywa ) nastepnie "insert in folder" ( znowu nie jestem pewien czy tak to sie pisze ) I zaznacz folder DAT ( gdzie zainstalowana jest gra ) A z tymi koszulkami to moze byc dlatego ze masz zainstalowany kitserver

Pozdro smile.gif
Bo0os
Kolega wyżej ma racje, zaśmiecacie forum piepszonymi waszymi problemami bo nieumiecie korzystać z prostej funkji SZYUKAJ
Jasiek7
Tępy? sam jestes tępy wyzywając ludzi ... wez pomysl za nim napiszesz bo mnie takie cos wkurwia stary... po to jest forum ... wolnosc, robie to co chce i na co mam ochote... moge nawet zalozyc temat "JAK TĘPY JEST NELSON?" i nic Ci dotego nie umiesz odpowiedziec wiec nie pisz... i przestan bluzgac ludzi bo robisz to nie raz zauwazylem... masz jakies kompleksy... czy jak?
tomixx
QUOTE(Nelson @ Jan 19 2006, 14:42:34)
Następny> laugh.gif  Kur** ludzie czy wy jesteście tacy tępi, czy poprostu kurwa nie chce wam sie szukać...  Do kurwy nedzy po to założyłem temat "nasz problemy"-przypięty,żeby kurwa nie smiecic forum!!! Ale wy jesteście za tępi i tylko stwarzacie milion tematów i śmiecicie FORUM!!!!
  :lo: laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
[right][snapback]49498[/snapback][/right]

Do Adminów:
Nie wiem czy admini nie powinnni kurde zareagować ten koleś , każdego obraża kto założy nowy temat :/ . Czy to jest normalne???

Do Nelsona:
Ej koleś co ci przeszkadza ten temat?
Niby, że twój temat jest przypięty ale to oznacza że trzeba tam pisać??
Zauważyłem, że wszędzie wpier......asz swój nos chociaz nikt cię oto nie prosi :/.
Jak zapewne zauważyłeś to w tamtym twoim temacie rzadziej się odpowiada na czyjeś pytania niż w takich osobnych tematach.
Co prawda to prawda że wystarczy poszukać ale jak nie było już takiego tematu (o tym problemie )to dlaczego nie miałby zostać założony ??
Zanim odpowiesz na tego posta pomyśl dłużej i nieprubój mnie wyzywać dlatego, że zwróciłem ci uwage!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif mad.gif
Nelson
QUOTE(tomixx @ Jan 19 2006, 14:57:30)
Do Adminów:
Nie wiem czy admini nie powinnni kurde zareagować ten koleś , każdego obraża kto założy nowy temat :/ . Czy to jest normalne???

Do Nelsona:
Ej koleś co ci przeszkadza ten temat?
Niby, że twój temat jest przypięty ale to oznacza że trzeba tam pisać??
Zauważyłem, że wszędzie wpier......asz swój nos chociaz nikt cię oto nie prosi :/.
Jak zapewne zauważyłeś to w tamtym twoim temacie rzadziej się odpowiada na czyjeś pytania niż w takich osobnych tematach.
Co prawda to prawda że wystarczy poszukać ale jak nie było już takiego tematu (o tym problemie )to dlaczego nie miałby zostać założony ??
Zanim odpowiesz na tego posta pomyśl dłużej i nieprubój mnie wyzywać dlatego, że zwróciłem ci uwage!!!!!!!!!!!!!!!!!  mad.gif  mad.gif
[right][snapback]49509[/snapback][/right]

Zaraz, Zaraz pokaż mi post oprucz tego na górze, że kogoś obraziłem... czasem pisałem różne brzydkie rzeczy ale nigdy nie powiedizalem np "jestes poj****" tylko w tym przypadku powiedzialem tepy(fakt,troche przesadzilem) ale ludzie naprawde smiecimy forum i zaduzo temaTOW. Więc przepraszam za "TĘPEGO" Ale gdybym powiedzial raz lub 2 i byście nie smiecili to bym sie nie wkurzyl ale chyba 6 raz to samo tłumacze...ehh szkoda gadać... OK jesli bedziecie nadal tworzyli milion tematów to ja juz sie nie wtacam... bo za pierwszym razem powiedzialem normalnie... a potem juz sie wkurzalem teraz mam to gdzies, chcecie tworzyc smietnik-PROSZE BARDZO.

ps: usunąłem post na górze

ps2:przepraszam za urażenie

ps3:nie zakładajcie bezsensownych tematow.

Przeczytajcie ósmy post.

CLICK
SWiergi
zapodajcie mi linka do tego patcha bo tamten na stronce nie dziala!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.