Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pogoda
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Dj_Dario
Dlaczego jak gram w Master League to zawsze mam pogodę fine, nigdy nie padał deszcz, nigdy nie grałem wieczorem, nie wiem gdzie to mogę zmienić, chciałbym zagrać jak pada deszcz albo nocą, a tu lipa. Proszę o poomoc. pozdrawiam!!!
Maesky
Ściągnij sobie najnowszy LOD Mixer(bodajże 1.6) Tam możesz niedość, że włączyć różne typy pogody w ML to jeszcze pozmieniać pare innych rzeczy.
Pozdrawiam.
Adanio
zapodaj linka do tego smile.gif dlaczego mi ostrzezenie wzroslo do 30 jak zawsze mialem 20 dry.gif blink.gif w ogole jest szansa ze ono minie dry.gif Mam jeszcze jeden problem mianowicie cristiano u mnie nie potrafi zrobic flip flapa a przed wgraniem superpatcha potrafil mad.gif sad.gif moze mi ktos pomoze z gory dziekuje smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Adanio
dzieki smile.gif jak sobie ustawie ze ma padac deszcz to on mi bedzie padal co mecz dry.gif pozdro smile.gif
albin99
a jak ustawic zeby byla cała freyzura bo mam tylko pół jak zdaleko widac a słyszałem że sie da to zrobic przez ten program może ktos napisac co trzeba włonczyc zgóry wilkie dzieki
Adanio
QUOTE(albin99 @ Apr 6 2006, 00:46:22) [snapback]60720[/snapback]

a jak ustawic zeby byla cała freyzura bo mam tylko pół jak zdaleko widac a słyszałem że sie da to zrobic przez ten program może ktos napisac co trzeba włonczyc zgóry wilkie dzieki

Masz tam opcje od lod1 do lod 4 albo 5 juz nie pamietam.Kazdy lod odpowiada za pare kamer albo za scenki przed meczowe.Masz pewnie plik readme to sobie przeczytaj jaki lod za co odpowiada i zmien tam opcje na high detail na takiej kamerce na jakiej grasz.Powinienes juz nie mesc tych lysych czol tongue.gif Pozdrawiam smile.gif
_mAsteR_
ten LOD to jest tylko do oryginala?? :> pozdro
lukaperry
Działa i na piracie. To nie ma znaczenia czy pirat czy orginał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.