Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Sprzedac Zawodnika
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
korona191
Jak sprzedac zawodnika w ML?? Gram na 6 gwiazdkach ML jak±s slab± druzyn± i czesto nawet dostaje baty , przez to czasem nawet na pensje nie starcza wiec chcialbym sie dowiedziec jak sprzedac jakis talent lub dobrego zawodnika.od razu mowie nie chce wymiany ja chce dostac pieniadze za sprzedanie.Wie ktos jaka jest dobra metoda??
Rivaldinho
Sprzedać możesz tylko wtedy kiedy masz oferte od innego klubu.Samemu nie można sprzedawać zawodników.
korona191
w tym problem ze w tych druzynach jest wiele talentów ktore ja widze podczas meczu objawiaj± sie a zadnych ofert nie ma sad.gif i bankrutuje bo kasa idzie w piz.....
>Kornel<
jak chcesz kupic kogos to zeob wymiane : Twoj zawodnik za tego co kupujesz i doplacaj kase biggrin.gif wtedy Ci sie wyrowna ilosc biggrin.gif pzdr
Nelson
QUOTE(korona191 @ Jan 15 2006, 14:40:12)
Jak sprzedac zawodnika w ML?? Gram na 6 gwiazdkach ML jak±s slab± druzyn± i czesto nawet dostaje baty , przez to czasem nawet na pensje nie starcza wiec chcialbym sie dowiedziec jak sprzedac jakis talent lub dobrego zawodnika.od razu mowie nie chce wymiany ja chce dostac pieniadze za sprzedanie.Wie ktos jaka jest dobra metoda??
[right][snapback]49024[/snapback][/right]

Nastpny blink.gif Ludzie czy wy nie umiecie czytać??? Przeczytajcie PIERWSZY POSTTEMAT. Nie chce mi sie 100 razy tego samego tlumaczyc na kazdym osobnym temacie... dry.gif
Yearman
W czasie trasferow daje sie na zawodnika i -enter for possible transfers -cos takiego...
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.