Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czym Różni Się Pes5 Na Ps2 Od Pes5 Na Pc ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Wosek07
Witam

W tym temacie rozmawiamy o różnicach pomiędzy PES5 na PS2 a na PC. Kto ma obie części ?
Rivaldinho
System gry mniej więcej taki sam,podania z deka na kompie lepiej wychodzą,na konsoli jest trudniej podawać.Strzały jakoś mi inaczej chodzą na pc niż na konsoli, na pececie są jakies takie miękkie. wink.gif
Wosek07
a ogólnie na co jest lepsze ?? na pc czy na ps2. na pc juz grałem i teraz zamówiłem sobie na ps2 bo mi kumpel mowil ze jest o wiele lepsza grywalnosc
Rivaldinho
Ostatnio ja sprzedałem swoją na ps2 oryginałke ps2, mogłeś wcześniej zagadac to byś miał super stan za dobrą cenę.
Ogólnie fajniej sie gra na ps2 oczywiscie. moim zdaniem
Wosek07
No mogłem szkoda:/ A czy statystyki zawodników(te od 1-99) są takie same na ps2 ?? I jakie ligi mają licnencję ?
Rivaldinho
Wszystkie atrybuty i licencje są takie same w Pc jak i na Ps2.
Ligi na licencji to :
-Holenderska
-Hiszpańska
-Włoska
ponadto masz z angielskiej na licencji Arsenal Londyn i Chelsea oraz Celtic,Dynamo Kijów,Galatasaray i kilka innych drużyn z lig których nie ma w grze.
mściciel
wersja ps2 tnie
Rivaldinho
tnie tylko wtedy gdy masz zabrudzony laser albo dużo rysek na płycie blink.gif
Wosek07
Raczej nie będzie mi się czieło bo mam ps2 w super stanie i nie mam go zbyt długo, a PES'a będę miał nowiutkiego. Mam nadzieję, że bardziej mi się spodoba niż na PC. A czy łatwiej jest uderzyć z przewrotki(nie chodzi mi o nożyce) na ps2 ?? Mi kumpel mówi, że łatwiej bo jest lepsza grywalność niż na PC
StraY
latwiej raczej nie jest, bo wersja pc jest czysta konwersja - system gry jest w 99% identyczny - ten 1% na korzysc ps2 tongue.gif
Wosek07
A kto jest najlepszym piłkarzem w PES5 na ps2 ??
Najlepszy bramkarz: ??
Obrońca: ??
Pomocnik: ??
Napastnik ??
Rivaldinho
Bramkarz:Toldo
Obrońca:Ferdinand
Pomocnik:Ronaldinho
Napastnik:Adriano
zależy jescze jeżeli bierzesz pod uwage drużyny typu classic czyli starsze,bo tam grają najlepsi napastnicy w grze.
JuveR
Grałem na PC-eta i na PS2
Moim zdaniem:
Najlepszy bramkarz:Buffon, a także Julio Cesar
Obrońca:Cannavaro,Zambrotta i Terry
Pomocnik:Nedved (jego strzały zza pola karnego ohmy.gif )a z młodszych zawodników dobry jest też Vicente
Napastnik:Del Piero,Drogba i Adriano

Mój aktualny skład w ML (oczywiście Juventusem) :

Buffon

Heitinga Terry Cannavaro Zambrotta

Mutu Nedved Vicente

Ibrahimović Del Piero
Trezeguet

Rezerwa: (nie pamiętam wszystkich) Messi,Kovac,Fernando Torres,Julio Cesar,C.Ronaldo,Blasi
Wosek07
No według mnie na PC to jest tak:
Bramkarz: Casillas , Van Der Sar(u mnie w ManU wymiata)
Obrońca: Lucio, Ferdinand
Pomocnik: Ronaldinho, C.Ronaldo
Napastnik: Henry, Adriano

A na ps2 jeszcze nie wiem jak jest. Dopiero jutro będę miał
P_E_S_5
Witam . Nie gralem w pesa na pc ale slyszalem ze cholernie trudno sie robi driblingi za to na ps2 to super sprawa (moim zdaniem) i prawie wszystkie sztuczki umiem. A co do tego ze sie przycina to u mnie tez tak jest. szczegolnie przy zutach roznych gdy znajduje sie duzo pilkarzy na polu karnym tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Derek

O tym że lepiej sie gra na ps2 to nie ulega najmniejsze wątpliwości.
Różnice jako takich nie ma nie licząc tych w sterowaniu.

Ale i tak polecam PS2 !!!
AdekPS2PL
PS2 vs PC hmm?? PES5 (PC) to po prostu przeniesiona z konsoli wersja na PC w wyższej rozdzielczosci,nic nowego nie wnosi takie jest moje zdanie!!! Grafa nie jest wcale lepsza.PES5 na PS2 po prostu wymiata tongue.gif Masz pada, o wiele łatwiej robi sie sztuczki, przedewszystkim Grywalność na PC nie ma az takiej (opcja online,bądź 2 players sad.gif ) za to ta na konsoli jest i to wielka hehe biggrin.gif Jedynym minusem na PS2 jest niska rozdzielczość w porównaniu do PC wink.gif Ale w koncu czekamy na PS3 co nie ??? i kolejne odsłony piłeczki od mistrzów z KONAMI smile.gif PES5 na PS2 bije PC-towską wersję !!!! Srry sad.gif POLECAM PlayStation2 ver. : Pozdro to all P.S. Grajcie i na PC-tach i na konsolach, bo warto tongue.gif cool.gif
P_E_S_5
Macie rajce. a szczegolnie jak ktos ma jeszcze kiepska karte graficzna to juz wogole pes5 na pc to jest kalectwo PS:zapraszam na moja stronke www.tylkope.za.pl pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.