Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: No to się kur.. porobiło.....
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
mc
Powiem tak....niedługo tu jestem, to fakt, ale zdążyłem już Was Szanowna Redakcjo troszkę poznać, i docenić rzeczy ktòre tu robicie i docenić to jakimi ludźmi jesteście... Jednak przypatrując się rozmowie na kanale doszedłem do wniosku, że ròżne historie powodują iż zajebiste inicjatywy potrafią pòjść się jebać. Sprawiło mi ogromną satysfakcję nawiązanie z wami spox kontaktu i w takim momencie wszystko się rozsypało. Jasne, nie wiem jak to wygląda od środka, nie wiem jakie są układy, zależności, sympatie i animozje... ale chce powedzieć tylko jedno : tak się kurwa nie robi. No pewnie, że normalną koleją rzeczy jest rotacja wśròd załogi... ale na Boga! Nie w takim stylu. i pomyśleć że to wszystko na chwilę przed pojawieniem się Pes4 wraz z jej możliwościami... przykro mi strasznie. Ale postaram się to zrozumieć.... Nic na siłe, to jasne...Tylko zastanawia mnie jedna rzecz : nie żal wam wspòlnej pracy włożonej w ten cały kramik? Pozdrawiam.
Pio G
hej mc moglbys lepiej na dzien dobry przedstawic cala sytuacje a nie pisac cos o czyms gdzies tam....jak dajesz cos na forum to daj to w pelnej wersji...jezeli nie to nie pisz nic i zalatw sprawe sam na sam z dana czy tam danymi osobami....thats all..
T-Mac
mc oco ci chodzi ??
to co na kanale gadamy to 90 % sa zarty smile.gif
lazy_bum
Moglby ktos wyjasnic o co chodzi? Jakis .log wkleic?
albin
ale o co chodzi?! pewnie znòw spòłdzielnia:)smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.