Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 Lm
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
halladin
halladin <barca> - <chelsea> lampard

zakosztowawszy kielicha z artefaktu zwyciezcy <tuż po tym jak Mario dal mi sie ograc rolleyes.gif > tygrysio filuterne fanki daly do zrozumienia, iz wszechrzeczą rozkoszy doświadczonej przeze mnie może być <...............cmok piiii piii>...ale po wygranym połfinale,,,,,przejety swoja przyszlą rola bardzo skoncentrowany przystąpilem do meczu, natomiast zawodnikow przyodzialem w bordowo-granatowo-lateksowo-obcisle stringo kostiumy w celu zdezorientowania przeciwnika........pomimo opoznien serwowanych mi przez lacze o dluzeszego czasu <pomocy?> nie moglem pozwolić aby wszelkie przyjemnosci zwiazane z artefaktem splynely na lamparda:)

hall- lampard 3-0 i 2-0
StraY
And the zweite finalista in the issonline maisterschaft ist JA :]

1 mecz polfinalowy odbyl sie na stadionie Interu - San Pyro.
Poczatek spotkania to faul Zanettiego i zolta kartka w konsekwencji na co coachihno zareagowal natychmiastowa reakcja substytucji w warunkach naturalnego enwiromentu ( cokolwiek ). Chwila potem gol dla Interu i Inter musial odrabiac straty :] nie minelo pol godziny i 2 minuty po pierwszej bramce ( cokolwiek v.2 ) 2:0 dla Interu. Inter staral sie odrobic straty ale musial liczyc na kontrataki Interu. Podczas jednej z prob skarcenia Interu szybkim atakiem z wlasnej polowy Adriano ( Inter ) sfaulowal Solariego ( Inter ) dostajac czerwony kartonik i Inter gral w przewadze 1 zawodnika, zas Inter przegrywajac 2:0 i grajac w 10 mial juz tylko iluzoryczne szanse na pokonanie Interu. Do przerwy wiec utrzymywal sie wynik 3:0 (kiedy wpadla trzecia bramka nie wiem tongue.gif )
Po zmianie stron dominacja Interu nie podlegala dyskusji i bezradna druzyna Interu mogla tylko sie przygladac "egzekucji" po 3 skladnych akcjach padly 3 bramki i Inter pokonal na wlasnym boisku Inter 6:0.
Rewanz odbyl sie na stadionie Interu w Opolu.
Gospodarze walczyli juz tylko o honor... a wyszlo 0:5

Reasumajac:
StraY 6:0 Topskun
Topskun 0:5 StraY
korzen
oj, ale bęcki topskun dostal. hehe ciekawe opisy, i rownie ciekawy finał będzie wink.gif
lucio
Będzię finał LM w TV smile.gif?
Czarny
ja też zamawiam bilet na mecz smile.gif
StraY
paru chetnych na live broadcast jest tongue.gif nie wiem czy lacza to wytrzymaja wink.gif dlatego mecz nagram bankowo
norek
Zeszloroczny mistrz z tegorocznym. No no zapowiada sie niezle smile.gif
Czarny
QUOTE(StraY @ Jan 13 2006, 21:50:47)
paru chetnych na live broadcast jest tongue.gif nie wiem czy lacza to wytrzymaja wink.gif dlatego mecz nagram bankowo
[right][snapback]48794[/snapback][/right]

Stray ja jestem obserwatorem FiFa także dla mnie najlepsze miejsce wink.gif
Bushmen
hmmm, jeden moj znajomy, (ktory ma znajomosci) podobno juz zamowil bilety wink.gif

pozdro tom21
halladin
Zeszloroczny mistrz z tegorocznym. No no zapowiada sie niezle

hmm:) ale ja tez jestem zeszlorocznym mistrzem rolleyes.gif

A w oglol eto kiedy gramy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.