Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Getty/images
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
kostek
ma ktoś linka do strony z fotkami getty images? bo zgubiłem gdzieś a na googlach znajduje ale nie to co trzeba (nie strone główną) possdro
snake
Linku nie mam, ale zmień sygranturke bo ten gif zajmuje za dużo.
Tomak
TO lub TO , zależy o co Ci chodziło tongue.gif
kostek
qrde a jak zrobić żeby nie było tych obsranych napisów na środku fotki :/ ?
Tomak
Z tego co wiem, to można je usunąć w Photoshopie ;]
kostek
tylko jak wink.gif? jak ktoś wie to bym bardzo prosił żeby powiedział wink.gif possdro
daniel1990
Ten napis usuwamy plastrem w Photoshopie :]
kostek
nie wiem czemu....ale jakoś nie moge znaleźć czegoś takiego jak 'plaster' :/ możesz napisać coś bliżej?
..::PlaymaN::..
QUOTE(daniel1990 @ Jan 11 2006, 16:17:48) [snapback]48513[/snapback]

Ten napis usuwamy plastrem w Photoshopie :]

hahaha koleś rozbawiłeś mnie tym postem biggrin.gif biggrin.gif blink.gif laugh.gif laugh.gif kto ci takich bzdur na opowiadał huh.gif laugh.gif
kostek
hahaha koleś rozbawiłeś mnie tym postem kto ci takich bzdur na opowiadał
ja szczerze mówiąc już się kiedys spotkałem z tym że to się platrem robi blink.gif a jak jesteś taki mądry i wiesz jak to się robi to powiedz a nie...tongue.gif
pzdr
QUOTE(::kostek:: @ Feb 15 2006, 21:09:32) [snapback]52896[/snapback]

ja szczerze mówiąc już się kiedys spotkałem z tym że to się platrem robi blink.gif a jak jesteś taki mądry i wiesz jak to się robi to powiedz a nie...tongue.gif
pzdr

ludzie zastanówcie dry.gif przecież żeby usunąc taki napisz trzeba by było miec calutki plik .psd blink.gif
tego się nie da usunąć sad.gif wystarczy troche pomyśleć i się zastanowić huh.gif rolleyes.gif
Hayalet
Nie da sie?
To jedna z moich prac na niskim poziomie - za duzy aliasing
Fota
Do usuwania używamy plastra i klonowania, żmudne zajecie ale jak sie chce pomóc Facemakerom to przydatne tongue.gif
kostek
i co panie Playmen?
ludzie zastanówcie przecież żeby usunąc taki napisz trzeba by było miec calutki plik .psd
tego się nie da usunąć wystarczy troche pomyśleć i się zastanowić
dalej pan twierdzisz, że się nie da blink.gif ?
@Fotoszop a mógłbyś tak mniej więcej wytłuczmaczyć jak to się robi biggrin.gif ?
Hayalet
ciezko tu tłumaczyc bo to zadna filozofia tongue.gif
Oczywiście najpierw trzeba się przypatrzeć i domyślić się co jest pod napisem i gdzie umiejścimy nasze źródło, czyli miejsce na którym nie ma napisu,a nie rózni się za bardzo od obszarów pod napisem.
Z naszego punktu docelowego kopiujemy jego obszar na napis i teraz zeby uzyskac lepsze rezultaty trzeba używac plastra który automatycznie dopasowuje to co przeklonowaliśmy do otoczenia, jednak czesto bywa ze obszar robi sie sino biały, gdyż upodabnia się do napisu, wtedy trzeba wziąc w swoje ręce zwykłe klonowanie i poprawić.
Praca żmudna, czasochłonna, ale za trudna nie jest tylko trzeba mieć dobre źródło zeby to wszystko ładnie wygladało, wiem że nie najlepiej to wytłumaczyłem ale lepiej nie umiem wink.gif
Hayalet
Maxi Rodriquez jak chcesz zrobić mordke to bardzo prosze tongue.gif
IPB Image
fotoszop jezeli umiesz to robić to mam do ciebie prośbe tongue.gif mógłbyś usunąć napis ze zdjęcie zamieszczonego powyżej biggrin.gif
Hayalet
Czy ja mówiłem ze z kazdej foty sie da usunac - pewnie ze sie da tylko pytanie jak to bedzie wygladac... dry.gif Z tej fotki Robinho moge usunac ale bedzie on gładki jak szkło... Najciezej szczegóły twarzy odrestaurowac jak usta, nos...
Ale np. z takiej foty usunac to co to za problem
Zdjęcie
Tomak
Świetna robota z Ronaldinho!!

Mogę sobie wziąć to zdjęcie? Może się przyda ;d

PS. A co to za hm.. 'ktoś' w poście Playmana? Nie poznaję...
Hayalet
@Tomak: to jest Robinho tongue.gif, fote bierz jak chcesz.
Tomak
Dzięki Fotoszop! ;d

Ale schlany Robihno ładnie bałnsuje ;]

pozdro niggaz ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.