Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eurobarre-nowa Jakość W Zarabianiu!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
matic27
Siemanko
Mam coś dla was !

Zarabianie przez internet nigdy nie było tak łatwe jak teraz!
Dzieki temu temu systemowi nie robiac kompletnie nic mozesz zarabiac!
Ten sposob jest sprzedawany na allegro za 10 zł!(chyba biggrin.gif o ile nie poszlo w góre dry.gif )

Jego zalety to:

- mozliwosc zarabiania kwot liczonych w euro .
-nie musisz klikac w zadne bannery!!! rolleyes.gif blink.gif
-około 3 razy w msc przychodzi do ciebie płatny mail
-ty tylko masz wlączony malutki program(surfbar)
-mozesz sobie swobodnie grać lub surfować w internecie
-program sam bedzie naliczal ci punkty ktore pod koniec miesiaca sa zamieniane na kase!
-Program jest intuicyjny w obsłudze

Najlepszy tego typu sposob w internecie!Jest to najbardziej wiarygodny system sam zarobiłem w nim 15,27 euro jak ktos nie wiezy moge wyslac skana czeku! smile.gif

Wszelkie informacje,pomoc w instalacji,obsługa programu,i wszystko to co potrzebne dla ciebie jest na strone www.matic.prv.pl

Ps.System można łatwo oszukać uzywajac programu cursor mover(wykonuje ruchy myszk).np idziesz spac a w nocy program zarabia sam. tongue.gif

Na życzenie wysylam screeny z programu jak wyglada itp. cool.gif

Wszelkie pytania piszcie w tym TEMACIE

Polecam wam ten system bo dzieki niemu zarobilem na nowego PESA biggrin.gif

MOje GG:2111553 eMail:[email protected]
lookass
Na moje oko to ty zarejestrowałeś się na forum napisałeś ze 3 posty dla niepoznaki a 4 to juz twój temat. Troche zespamowałeś ... a co do samego programu to pewnie kolejny shit, kolejny sposób na zarobienie fortuny nic nie robiąc!!! Ty tylko siedzisz w necie i dostajesz po kilkadziesiąt euro za kilka tygodni pewnie jacht kupisz biggrin.gif ile to razy moj kumpel namawiał mnie do tych "brudnych" interesów i raczej nie zarobił zbyt wiele więc nie jestem zbyt optymistycznie nastawiony i trzeba być też troche naiwnym ... bez obrazy i pozdrawiam wink.gif
matic27
JA tylko proponuje nic nie każe wink.gif

Pozdro
lookass
Spoko ja tylko wyraziłem moje zdanie na temat takich zarobków w necie smile.gif. Jak możesz to wrzuć na forum linka ze zdjęciem do jakichś dowodów typu czek itd
Viperdiesel
Wiesz... moim zdaniem to jest znowu jakaś podpucha dry.gif zawsze zaczyna się tak samo, najpierw chwalą programy, stronki przez które możesz zarabiać "kokosy", a potem jak przychodzi co do czego to nikt nic nie widział i nie wie... To jest tylko moje zdanie, więc nie bierz sobie zbytnio tego do serca wink.gif
Jeśli co najmniej z 5 osób z tego forum zarobi jakąś kasę na tym to i ja do was dołączę... , tylko najpierw przedstaw jakąś dokumentację, to o czym napisał przed chwilką lookass, chodzi o czek no i przydałby się szerszy opis programu z fotkami smile.gif
Miłego zarabiania tongue.gif pozdro

Aaa i jeszcze jedno, napisałeś, że ten program można pobrać z Twojej stronki(no dobra może nie, ale nie trudno się domyślić), więc to też jest troszkę zastanawiające... No bo jeśli byś podał stronkę producenta to co innego wink.gif
matic27
Viperdiesel na mojej stronie znajduje się link do tej strony(z mojej niczego nie pobierasz) spokojnie:D .Sory że taki duży ten czek ale mialem format c: dry.gif i nie mam programu do edycji zdjec . sad.gif huh.gif .Obsługe moge wstawic na strone albo wyslac na maila zreszta na stronce jest troche to poczytajcie.
user posted image
Pozdrawiam

www.matic.prv.pl
Czarny
i jak ktoś spróbował??? cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.