Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
K@czor
Ściągłem pare stadionów i piłek ale jest problem bo nie wiem jak je zainstalować mają rozszerzenie bmp, bin i jakiś obrazek czy dwa i jeszcze folder files z jakimiś pilkami, pewnie wiele razy była o tym mowa ale szukałem godzine i nic nie znalazłem :/ prosze o pomoc
Rokefeler19
QUOTE(K@czor @ Jan 4 2006, 17:39:38)
Ściągłem pare stadionów i piłek ale jest problem bo nie wiem jak je zainstalować mają rozszerzenie bmp, bin i jakiś obrazek czy dwa i jeszcze folder files z jakimiś pilkami, pewnie wiele razy była o tym mowa ale szukałem godzine i nic nie znalazłem  :/  prosze o pomoc
[right][snapback]47618[/snapback][/right]

piłki
1. otwierasz dkz studio 0.90
2. naciskasz file -> open file i wyszukujesz plik 0_text z folderu dat
3. ściągnięte pliki BALLPACKA ( powinno ich być 16 od unknow_00000 do unknow_00015 ) importujesz do kolejnych plików z 0_text (klikasz prawym przyciskiem na plik z 0_text i z menu wybierasz IMPORT,po czym szukasz pliku,który wcześniej ściągnąłeś,który odpowiada temu samemu numerowi), np. ściągnięty plik unknow_00000 importujesz do pliku unkown_00000 z 0_text, unkown_00001 do pliku unkown_00001 z 0_text,itd...

stadiony
musisz miec graphic studio i rowniez otwierasz plik 0_text i zamieniasz odpowiednie pliki (sciagnales stadion i masz w nim pliki np unknow lub unnamed09875)odszukujesz dany plik z numerkiem takim jak sciagnales stafdion klikasz na niego bierzesz prawym Import importujesz nowy plik i po robocie
K@czor
dzięki biggrin.gif
luis nazario de lima
a jak jest z butami? tez mozna przez dkz czy bardziej jakos skomplikowane?
lukasso
nawet jest to wskazne
luis nazario de lima
QUOTE(lukassoronaldo @ Jan 5 2006, 18:38:08)
nawet jest to wskazne
[right][snapback]47771[/snapback][/right]
oki biggrin.gif a macie nowy jakis bootpack?
K@czor
Mam problem gdy np. pozamieniałem te pliki w graphic studio do stadionu Indor Arena to wchodze do pesa szukam a tego stadionu nie ma... :/ co mam zrobić ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.