Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Transferem...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Smagi
Proszę o pomoc, zamierzam wstawić Maniche do Chelsea ale tu pojawia się problem ponieważ nie ma go w żadnym klubie, i mam pytanie czy da się go jakoś przenieść z reprezentacji do klubu, czy muszę zrobić zupełnie nowego gościa i zrobić jego kopię????
T-Mac
Maniche nie przeszedl do chelsea to dopiero przymiarki smile.gif to tak samo jak Dudka wstawic do Werderu lub HSV smile.gif

transfery idealnie sie robi za pomoca dkz data base editor
Smagi
Mniejsza z tym, czy przeszedł czy nie, pytam czy wiesz jak taki transfer przeprowadzić?
T-Mac
chyba Ci napisalem ze dkz data editor
Smagi
Mółby ktoś dokładnie napisać jak mam to zrobić, niestety nie mogę sobie poradzić z DkZ sad.gif
luis nazario de lima
Nie musisz przez DKZ , wystarczy dasz w EDIT dalej REGISTER PLAYER next CLUB next wybierasz reprezentacje PORTUGAL tam jest MANICHE i dajesz go do CHELSEA i masz! biggrin.gif (przynajmniej u mnie tak jest biggrin.gif )
P.S. W PES5 w porownianiu do PES4 jak dajesz transfer np. Ronaldo z Realu do Cheslea to mozesz Ronaldo edytowac juz w chelsea a nie pozniej szukac po jakichs klubach skad przyszedl ! wiecie o co mi chodzi nie biggrin.gif pozdro wszystkim!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.