Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Testy Rankingu. Part Ii
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
Stron: 1, 2
siano
Uwaga, konkurs.
Odpalamy tygodniowe testy rankingu IO. Uczestniczyć w nich może każdy, ilość miejsc nie jest ograniczona.
Aby pomóc nam w testowaniu nowej 'aplikacji' należy wysłać zgłoszenie zawierające:
nick
hasło
email
gg
miasto
ewentualnie fotkę

na adres [email protected].

Wszelkie opinie proszę wyrażać w tym topicu.

Wszystkie sugestie bede sie staral rozpatrywac w dniu, w ktoorym zostaly zgloszone, o czym informowal bede w stosownym podsumownaiu.
Bushmen
kocham cale issonline, mam rozumiec ,ze obojetnie ktory patch ?
siano
narazie jedziemy na obecnym, ligowym:
http://download.issonline.pl/index.php?action=file&id=100
the_barti
1. musze 2 razy potwierdzać, nie wiem dlaczego.
2. przy potwierdzaniu nie ma opcji "odrzuć", bo przecież nie każdy może prawdziwie podawać.
3. najlepiej jakby przy podawaniu ktoś 3:1 ktoś to jeszcze nazwe drużyny, bo też ktoś może nas 'przewalić' wink.gif
snake
Barti ma racje.
Ja dodam jeszcze że:
- potwierdzanie każdego wyniku z osobna jest irytujące i b. niewygodne...
- trzeba stworzyć jakiś dział na forum dotyczący rankingu gdzie będzie się opsiwać problemy... z graczami inne takie ;-)
- co z regulaminem? jeśli siano nie masz czasu to ja moge go skrobnąć tylko bym musiał wiedzieć co i jak.
- Proponował bym bonusowe punkty coś jak w weleague, tzn.:
za rozegranie odpowiednio 50 meczów w 1 tygodniu dostajemy 50 punktów, za 75 ... i za 100 .... tylko dodał bym do tego jeszcze opcje z 25 meczami.
- Czy są jakieś minusowe punkty za nie granie meczów? myśle że to rozwiązanie z weleague czyli nie zagranie minimum 10 meczów w tygodniu -50 punktów jest bardzo dobre, zachęca do grania i nie będzie przypadku że ktoś mało gra i jest b. wysoko.
- czy moge grać codziennie tylko z jedną osobą? i ile moge zagrać meczów dziennie z jedną osobą? W weleague jest to tak że można grać max 3. mecze dziennie z 1 osobą, i jeśłi chcemy z tą osobą zagrać na nast. dzień to musze ja i on zagrać mecz z kimś innym zanim zagramy ze sobą, myśle że jest to bardzo dobre rozwiązanie.

Jak coś jeszcze wymyśle to dopisze...
PS. Bardzo mało osób wie o starcie Ranking, także jak kogoś spotykacie na servach to mówcie o tym.
Pozdrawiam.
mino
uważam, że odejmowanie punktów za rozegranie małej ilości meczy to zły pomysł, nie każdy ma przecież czas żeby aż tyle meczy grać
MeGa
a ja uważam, że trzeba wszystko wyważyć, a to jest już tylko kwestia czasu.
Jeśli będą bardzo duże przepaści w punktach to wtedy się okaże co szwankuje i co należy poprawić.
Azorek
Kurde nie wiem czy to mozliwe ale fajnie by było gdyby dało sie dodawac mecze zanim przeciwnik potwierdzi juz rozegrany. Na przykłąd ja zagrałem rano z LeMie mecz i on jeszcze nie zdązył potwierdzic i teraz ja nie moge podawac wyników :/
snake
QUOTE(snake @ Jan 5 2006, 18:13:56)

[right][snapback]47748[/snapback][/right]
Czarny
Mam jedno podstawowe pytanie wink.gif
Na jakim paczu będziemy grali w rankingu???
Bo jeżeli ma zostać tak jak jest to bym troche poroszadował teamami między grupami bo podział jest troche nie na miejscu np. Walia w gr6 wink.gif
Rafalinsky
Przekoniecznie trzeba dodac:

- mozliwosc anulowania blednie wprowadzonego wyniku,
- mozliwosc odrzucenia potwierdzenia,
- mozliwosc podania wielu wynikow bez np potwierdzenia poprzedniego,
- liste graczy zalogowanych (dostepnych do gry smile.gif),

natomiast jesli chodzi o punkty to moze lepiej zastanowmy sie nad jakims nowatorskim systemem zeby nie robic plagiatow (chociaz ten z weleague jest bardzo dobry),chodzi mi o punkty za ilosc meczy.
no i koniecznie musi powstac temat w ktorym "rankingowcy" mogliby zglaszac problemy.

Czarny ma racje walia do gory!!
korzen
Zgadzam się z Rafalinskym, przede wszystkim powinna byc mozliwosc wpisania kliku wynikow naraz wink.gif
snake
QUOTE(mino @ Jan 6 2006, 11:08:46)
uważam, że odejmowanie punktów za rozegranie małej ilości meczy to zły pomysł, nie każdy ma przecież czas żeby aż tyle meczy grać
[right][snapback]47825[/snapback][/right]

Właśnie to jest jedna z najważniejszych rzeczy jakie trzeba wprowadzić.
the_barti
QUOTE(snake @ Jan 5 2006, 19:13:56)
Barti ma racje.
Ja dodam jeszcze że:
- trzeba stworzyć jakiś dział na forum dotyczący rankingu gdzie będzie się opsiwać problemy... z graczami inne takie ;-)
- co z regulaminem? jeśli siano nie masz czasu to ja moge go skrobnąć tylko bym musiał wiedzieć co i jak.
- Proponował bym bonusowe punkty coś jak w weleague, tzn.:
za rozegranie odpowiednio 50 meczów w 1 tygodniu dostajemy 50 punktów, za 75 ... i za 100 .... tylko dodał bym do tego jeszcze opcje z 25 meczami.

to są bardzo dobre rozwiązania.
- Czy są jakieś minusowe punkty za nie granie meczów? myśle że to rozwiązanie z weleague czyli nie zagranie minimum 10 meczów w tygodniu -50 punktów jest bardzo dobre, zachęca do grania i nie będzie przypadku że ktoś mało gra i jest b. wysoko.
- czy moge grać codziennie tylko z jedną osobą? i ile moge zagrać meczów dziennie z jedną osobą? W weleague jest to tak że można grać max 3. mecze dziennie z 1 osobą, i jeśłi chcemy z tą osobą zagrać na nast. dzień to musze ja i on zagrać mecz z kimś innym zanim zagramy ze sobą, myśle że jest to bardzo dobre rozwiązanie.
Pozdrawiam.
[right][snapback]47748[/snapback][/right]

a to już nie za bardzo, bo nie każdy ma czas na rozegranie takich meczów, powinno być że średnio się gra 1-2 dziennie wink.gif i to z jedną osobą też nie jest jakimś bardzo nowatorskim rozwiązaniem, i jakoś mi akurat nie przypadł do gustu.
T-Mac
QUOTE(snake @ Jan 7 2006, 14:17:48)
Właśnie to jest jedna z najważniejszych rzeczy jakie trzeba wprowadzić.
[right][snapback]47971[/snapback][/right]

popieram chory pomysl z tym odejmowaniem wkoncu ranking to wolna reka
nie robmy z tego ligi
snake
Można by zrobić że minimum meczyków tygodniowo to 5. Myśle każdy kt ochce to tyle jest w stanie zagrać. A punky ujemne za nie granie muszą być. Bo jak nie bedzie to ja sobie zagram pod koniecm miesiąca z 7 meczów i niech się stak zdarzy że je wszystkie wygram to będe na 1 miejscu, a to niesprawiedliwie według mnie.
the_barti
No już teraz lepiej z tymi 5 meczami tygodniowo, ale nadal wolę grać dla przyjemności, a nie, mając świadomość, że i tak muszę te 5 meczów rozegrać smile.gif
snake
No przecież nikt Cie nie zmusza.
Ale 5 meczów to aż niemożliwe żeby nie zagrać.
the_barti
QUOTE(snake @ Jan 7 2006, 18:47:14)
No przecież nikt Cie nie zmusza.
Ale 5 meczów to aż niemożliwe żeby nie zagrać.

[right][snapback]47996[/snapback][/right]

Sam chyba wiesz jak to jest, raz się zagra 10 meczów na dzień (np. w weekend :>), a raz 5 meczów przez 5 dni smile.gif
Czarny
Potestowałem już troche ranking i przeleje moje odczucia smile.gif :

1 problem:
snake kto chce ten będzie grał...coś czuje że dla mnie będzie niemożliwe żeby nie zagrać 20 meczy tygodnowo, ale są osoby które pracują, nie mają czasu a grają dla przyjemności więc ja tu bym zostawił wolna rękę, ja jak bym był na 1 miejscu to i tak bym się nie mógł powstrzymać bo zawsze można powiększyć przewagę, moim zdaniem ranking ma być czysty bez żadnych ograniczeń czy nakazów.

2 problem:
co myślicie o grze zagranicznych graczy w naszym polskim rankingu??? bo dzisiaj jak byłem na servie spotkałem gracza z weleague o nazwie Kyza, grałem z nim pare razy, gadałem i myślę że to dobry uczciwy gracz nie tak jak frajerzy z weleague typu flikko czy inni wink.gif rozmawiałem z nim o weleague i mówił że tu grają oszuści że mu sie aż odechciewa już grac... powiedziełem że powstaje polski ranking ale on już coś wiedział, dałem wszelkie info, pacza itp mu na PM bo uważam że IO też ma szanse stać się światową ligą biggrin.gif coś tam sie pożalił że wszystko jest po polsku i on nic nie kuma, ale może da się chociaż w tych podstawowych rzeczach odnośnie rankingu dodać odpowiedniki angielskie??? co Wy o tym myślicie???

3 problem:
na jakim paczu będziemy grac??? myślę że ten pacz z ligą polską okaże się niewypałem... dry.gif
Po 1 dla mnie bezsensu jest żeby lige grać na innym paczu niż ranking... przecież każdy ligowicz chce doszlifowywać swój team ligowy a ranking byłby ku temu najlepszy.
Po 2 to myślę że w lidze polskiej nie będzie takiego zróżnicowania teamów(podział na grupy) jak w obecnym paczu na jakim gramy...
Po 3 polska liga to padło i napewno dużo osób może przez to że nie interesuje sie naszą piłką zatracić chęci na gre w rankingu, znam już takie przypadki... ja akurat jestem kibicem i napewno będzie mi sie fajnie grało moim Zagłębiem ale myślę że to do czasu...
Po 4 naprawde szanuje prace Gutteda i współczułbym mu bardzo jeżeli okaże się że będziemy grać na ligowym paczu... ale myslę że od początku powinno się zaktualizować tylko obecnego pacza, dodać do niego teamy które powchodziły do MŚ 2006 typu Ghana, Togo (uwielbiam Czarny Football laugh.gif ) i cieszyć się z gry. Dużo mniej pracy a myślę że wszyscy byliby zadowoleni.
Po 5 jeżeli mogliby grac zawodnicy z zagranicy co myślę że by troche rozwinęło IO to ten pacz z polską ligą raczej odpada...
Po 6 co o tym myślą inni rankingowcy z ligi i walczący o nią smile.gif

4 problem:
jeżeli zostanie ten pacz to należy porządnie pozmieniać pozycję niektórych teamów w grupach...

5 problem(ogólne):
1. dodać anulowanie wyniku w ciągu jakiegoś czasu
2. wygodniej żeby ostatnich powiedzmy 10 wyników było widoczne obok tabeli, żeby nie trzeba było klikać w wyniki i dopiero patrzeć jak przed chwilą rozegrane mecze zostały potraktowane punktowo smile.gif
3. możliwość potwierdzania i dodawania 3 wyników naraz
4. dział na forum dotyczący rozgrywek rankingowych lub takie małe forum w rankingu tak jak to jest na stronach torrentowych wink.gif
5. lista graczy dostępnych w danej chwili a nie wszyscy zarejstrowani
6. koniecznie żeby przy potwierdzaniu wyniku były drużyny jakimi zawodnicy ze soba grali bo może dojść do oszustwa
7. limit 3 meczy na dzień z jedną osobą jest jaknajbardzie na miejscu
8. troche za mała czcionka tabeli nie widze troche i jeszcze w zakładce "wyniki" rozegrane spotkania są za blisko siebie, troche mi sie to wszystko zlewa tongue.gif oraz w tejże zakładce punkty (stracone,otrzymane) dałbym na czerwono żeby były wyraźnie widoczne na pierwszy rzut oka.
9. niedawno grałem z lukim z którym dodałem 3 wyniki, zaraz potem zagrałem z kemocikiem 2 mecze, chce dodać a na głównym ekranie jest informacja "Masz jeden niepotwierdzony wynik. Musi on zostać potwierdzony przed rozegraniem następnego meczu" odświerzam pare razy i nie widać żadnego niepotwierdzonego wyniku... nie wiem czym to jest spowodowane, siano Twoja w tym głowa tongue.gif
10. Chyba wszystko, jak coś to dopisze.

Pozdro for ALL
snake
QUOTE(Czarny @ Jan 8 2006, 00:00:23)
1 problem:
snake kto chce ten będzie grał...coś czuje że dla mnie będzie niemożliwe żeby nie zagrać 20 meczy tygodnowo, ale są osoby które pracują, nie mają czasu a grają dla przyjemności więc ja tu bym zostawił wolna rękę, ja jak bym był na 1 miejscu to i tak bym się nie mógł powstrzymać bo zawsze można powiększyć przewagę, moim zdaniem ranking ma być czysty bez żadnych ograniczeń czy nakazów.
[right][snapback]48021[/snapback][/right]

Ale jeśli ktoś pracuje to chociaż jakiś dzień ma wolny prawda? np. w niedziele zagranie 5 meczów to zaden problem.

2 problem:
co myślicie o grze zagranicznych graczy w naszym polskim rankingu??? bo dzisiaj jak byłem na servie spotkałem gracza z weleague o nazwie Kyza, grałem z nim pare razy, gadałem i myślę że to dobry uczciwy gracz nie tak jak frajerzy z weleague typu flikko czy inni wink.gif rozmawiałem z nim o weleague i mówił że tu grają oszuści że mu sie aż odechciewa już grac... powiedziełem że powstaje polski ranking ale on już coś wiedział,  dałem wszelkie info, pacza itp mu na PM bo uważam że IO też ma szanse stać się światową ligą biggrin.gif coś tam sie pożalił że wszystko jest po polsku i on nic nie kuma, ale może da się chociaż w tych podstawowych rzeczach odnośnie rankingu dodać odpowiedniki angielskie??? co Wy o tym myślicie???

Fajnie by było jaky IO stało się liga Światową, ale wtedy Ranking stanie się drugim weleague czyli ligą oszustów. Przecież jakiś tam koleś z zagranicy leje na naszą polską ligę i bedzie mu zwisać że dostanie bana za wałki. Kyza jest uczciwym graczem ale myśle że i tak to nie wypali. Niech wypowiedzą się inni.
-----
Co do patcha mysle podobnie jak Ty. Ale możnaby tak zorbić że.... patrz: teraz kończy się sezon w tej przerwie i tak nie masz teamu ligowego, więc bez problemu możnaby pograc na Polskim Patchu. A jak zaczcnie się nowy sezon to się pogra na nowym patchu ligowym.

4 problem:
jeżeli zostanie ten pacz to należy porządnie pozmieniać pozycję niektórych teamów w grupach...

Zagadzam sie.

5 problem(ogólne):
1. dodać anulowanie wyniku w ciągu jakiegoś czasu
2. wygodniej żeby ostatnich powiedzmy 10 wyników było widoczne obok tabeli, żeby nie trzeba było klikać w wyniki i dopiero patrzeć jak przed chwilą rozegrane mecze zostały potraktowane punktowo smile.gif
3. możliwość potwierdzania i dodawania 3 wyników naraz
4. dział na forum dotyczący rozgrywek rankingowych lub takie małe forum w rankingu tak jak to jest na stronach torrentowych wink.gif
5. lista graczy dostępnych w danej chwili a nie wszyscy zarejstrowani
6. koniecznie żeby przy potwierdzaniu wyniku były drużyny jakimi zawodnicy ze soba grali bo może dojść do oszustwa
7. limit 3 meczy na dzień z jedną osobą jest jaknajbardzie na miejscu
8. troche za mała czcionka tabeli nie widze troche i jeszcze w zakładce "wyniki" rozegrane spotkania są za blisko siebie, troche mi sie to wszystko zlewa tongue.gif oraz w tejże zakładce punkty (stracone,otrzymane) dałbym na czerwono żeby były wyraźnie widoczne na pierwszy rzut oka.
9. niedawno grałem z lukim z którym dodałem 3 wyniki, zaraz potem zagrałem z kemocikiem 2 mecze, chce dodać a na głównym ekranie jest informacja "Masz jeden niepotwierdzony wynik. Musi on zostać potwierdzony przed rozegraniem następnego meczu" odświerzam pare razy i nie widać żadnego niepotwierdzonego wyniku... nie wiem czym to jest spowodowane, siano Twoja w tym głowa tongue.gif

Czyli tak jak jest w wealegue tongue.gif
Myśle że trzeba brać z makaroniarzy przykład, oni już mają jako takie doświadczenie i wszystkie rozwiązania zawarte w tej lidze [wel.tk] są według mnie trafione.

Pozdrawiam graczy we2k2.
mackal
Jestem za tym aby pozostał patch Winning Eleven 2005 polEvo (JAP) - SLPM-86546.
kusik
Nieeeeeeee od samego poczatku bylo mowione ze gramy na PL patchu i tak ma zostac! ;] Dostaniecie patcha do reki bedziecie inaczej o nim mowic. Fajna sprawa strzelic gola np. Kazmierczakiem a nie tylko Santa Cruz i Santa Cruz (pzdr pudek357&Bakel). wink.gif
the_barti
Dokładnie, na polskim patchu, i żeby była SPRAWIEDLIWY podział na grupy, bo wisła kraków vs radomiak w 1 grupie tzn. ten sam 'poziom mocy' to troche głupie tongue.gif No i tyle ;P
pawel_szulc
na polskim patchu sie fajnie sie by gralo ;] Zeby strzelic bramke by trzeba sie troche potrudzic. Wiec aktualny ligowy patch odpada.
lucio
Jeju już tyle jest pomysłów i opcji że sie pogubiłem.
Wiec na czym stoimy ? jakie zasady bedą na bank? Wybaczcie mi ale ja nie miałem stczności z WELeague wiec nie kumam (troche) o co chodzi. Jeżeli chodzi o wybór Patcha to zdecydowanie wybieram Oranż extraklasę !! co do Liczby rozegranych meczy- Jeżeli 4 meczy tygodniowo w lidze ogromna ilośc osób nie była w stanie rozegrać w ciagu ostatnich 2 sezonów to dlaczego zwiększacie liczbe meczy do 5?Wydawało mi sie czy ranking miał być wolna ręką albo jakby to inaczej nazwać - miłą odmianą od Ligówek!?
snake
Jeeezu lucio zrozum że takie coś musi być, jeśli ktośnie zagra tych minimum to widocznie nie zależy mu, takie moje zdanie. Argumenty podałem wyżej.
Aros
QUOTE(lucio @ Jan 8 2006, 17:58:48)
Jeżeli 4 meczy tygodniowo w lidze ogromna ilośc osób nie była w stanie rozegrać w ciagu ostatnich 2 sezonów to dlaczego zwiększacie liczbe meczy do 5?Wydawało mi sie czy ranking miał być wolna ręką albo jakby to inaczej nazwać - miłą odmianą od Ligówek!?
[right][snapback]48112[/snapback][/right]

Jak trudno niektóre rzeczy zrozumieć ...

Ranking ma być przedsionkiem dla trzeciej ligi.
Element rankingu, odejmujący punkty w przypadku nie rozegrania okreslonej liczby spotkań w tygodniu, musi być zachowany.

Dziać się tak będzie dlatego, gdyż gdyby tak nie było, to:

- zawodnik nie rozgrywał jeszcze spotkań w tym miesiącu, startuje więc od 1600 pkt w Rankingu,

- wygrywa kilka spotkań dostając za nie np. 200 punktów,

- ma na koncie teraz np. 1800 punktów,

- osoby, które mogłyby rozpocząć wcześniej niż na koniec miesiąca chcąc spekulacyjnie dostać sie do 3 ligi nie będa grać od początku miesiąca, bo łatwiej będzie awansować zaczynając na "godzinę przed" podliczeniem "okresu rozliczeniowego".

- do 3 ligi mają awansować ludzie z wyłączeniem elementu przypadku.

Tylko taki mechanizm, gdy odejmujemy np. 50 pkt * (liczba tygodni nieobecności w rozgrywkach od początku miesiąca) wykluczy opisaną wyżej niechcianą sytuację.

Jasne, prawda?!
mackal
Czemu mnie nie ma jeszcze na tym rankingu,przecież zrobiłem to co było napisane dry.gif
MksPogon
ja w pełni popieram śledzia już chciałbym widzieć każmierczaka w akcji
Czarny
QUOTE(MksPogon @ Jan 9 2006, 23:16:06)
[right][snapback]48308[/snapback][/right]

Wasz wielki Kaziu odejdzie i będziecie mieć team canarinios wink.gif
bo zanim ranking ruszy to już trzeba będzie zrobić aktualke pacza
z zimowym oknem a w Pogoni nie aktualke tylko reaktywacje laugh.gif
smutne ale prawdziwe... dry.gif
lucio
Aktualki? jak?przecież u nas co rundę kazdy ma inna forme... Ciekawi mnie jak miałabybyć zrobiona Pogoń!? Dopieścmy tylko to co jest i łupiemy:]
MeGa
Jeśli ranking jest przedsionkiem ligi to powinno sięgrać takimi samymi drużynami jak i w lidze.
Coś zwalone jest w wykresach, ja i jeszcze kilka osób nie ma tyle meczy pokazanych na wykresie ile faktycznie zagrał. Zagrałem do teraz 13 meczy a ciągle pokazuje mi że mam 1.
Poniższy pomysł nasunął mi się z Allegro i dotyczy negatywów i pozytywów.
Chcąc zlikwidować oszustów można stworzyć osobną podstronkę rankingu na której zaznacza się takowego delikwenta z którym się miało problem i zlicza mu ujemne punkty a po zdobyciu od kilku osób nagatywów osoba jest banowana albo na stałe albo na określony czas.
Natomiast jeśli wszystko było wporządku to dodajemy plusika takiemu kolesiowi.
Łatwo można zobaczyć z kim gramy, czy kolo ma przewage plusów czy minusów.
Tą opcję można nawet zrobić na stronie gracza, tej na której są wyniki i wykres.
kusik
QUOTE(MksPogon @ Jan 9 2006, 23:16:06)
[right][snapback]48308[/snapback][/right]

Zeby swoj na swego 'sledz' mowil...tongue.gif Czarny gwarantuje Ci, ze to nasze canarinhos zmiecie Twoje golabki... smile.gif Co do patcha do rankingu juz przesadzone.
StraY
QUOTE(MeGa @ Jan 10 2006, 16:08:34)
Chcąc zlikwidować oszustów można stworzyć osobną podstronkę rankingu na której zaznacza się takowego delikwenta z którym się miało problem i zlicza mu ujemne punkty a po zdobyciu od kilku osób nagatywów osoba jest banowana albo na stałe albo na określony czas.
[right][snapback]48390[/snapback][/right]

mi sie pomysl podoba, ale wymaga troche pracy zeby nie zrobil sie jakis ostarcyzm - zrobia sie koalicje przeciw komus i nara tongue.gif nie powinno byc "czystych" plusow i minusow tylko addytywnie ( nie wiem co to znaczy ale tak mi mowia na matmie jak dodajemy tongue.gif ) krotki opis za co +/-

tak poza tym male fonty i czarne tlo mecza za szybko oczy
pawel_szulc
tak poza tym male fonty i czarne tlo mecza za szybko oczy

mam moze i dziwny/glupi pomysl ale mozliwe ze bylby do zrealizowania. Konkretniej: jakby przywrocic stare kolory strony ? Na dole by sie wybieralo styl strony. Ja osobiscie wolalem bialutkie tlo z czytelnymi czarnymi napisami.
Rafalinsky
nie tylko wykresy sie przestawily smile.gif u mnie np zagralem swoje pierwsze 3 mecze z p.PIERZAK'iem potem gralem inne,od tamtego czasu minal jakis tydzien i znowu zagralem z pierzakiem,chce podac wynik a tu wyskakuje komunikat ze juz dzis z nim gralem biggrin.gif juz pomine fakt ze mam inna liczbe punktow w profilu niz w tabeli... tak jakby dane z profilu nie wspolgraly z tabela,nawet liczbe spotkan mam inna.
Czarny
QUOTE(StraY @ Jan 10 2006, 20:34:42)
mi sie pomysl podoba, ale wymaga troche pracy zeby nie zrobil sie jakis ostarcyzm - zrobia sie koalicje przeciw komus i nara tongue.gif
[right][snapback]48447[/snapback][/right]

StraY masz na myśli Borinho? tongue.gif laugh.gif

QUOTE(kusik @ Jan 10 2006, 15:16:02)
Zeby swoj na swego 'sledz' mowil...tongue.gif Czarny gwarantuje Ci, ze to nasze canarinhos zmiecie Twoje golabki... smile.gif Co do patcha do rankingu juz przesadzone.
[right][snapback]48394[/snapback][/right]

oj kusik jeszcze sie przekonamy w marcu jak canarinios popłyną z Wielkim Zagłębiem biggrin.gif
PS. nie przejmój się, u Was jebnięty Ptak a u nas zjebana polityka w KGHMie i włodarzy...

QUOTE(MeGa @ Jan 10 2006, 15:08:34)
Poniższy pomysł nasunął mi się z Allegro i dotyczy negatywów i pozytywów.
Natomiast jeśli wszystko było wporządku to dodajemy plusika takiemu kolesiowi.
Łatwo można zobaczyć z kim gramy, czy kolo ma przewage plusów czy minusów.
Tą opcję można nawet zrobić na stronie gracza, tej na której są wyniki i wykres.
[right][snapback]48390[/snapback][/right]

bardzo podoba mi się pomysł MeGa, można bybyło opracować jakiś prosty system opierający się na czymś takim wink.gif

QUOTE(pawel_szulc @ Jan 10 2006, 21:03:35)
mam moze i dziwny/glupi pomysl ale mozliwe ze bylby do zrealizowania. Konkretniej: jakby przywrocic stare kolory strony ? Na dole by sie wybieralo styl strony. Ja osobiscie wolalem bialutkie tlo z czytelnymi czarnymi napisami.
[right][snapback]48457[/snapback][/right]

też mam podobne odczucia... czcionka jest malutka a czarne tło strasznie męczy oczy i jest dość nieczytelnie, zlewa mi sie wszystko... unsure.gif

Pozdro for ALL
>Iras<
Ja również jestem ze pomysłem Mega.
snake
A ja nie do końca, myśle że te punkty ujemne mogłyby byc przyznawane ze złości [wysoka porażka itp.] któregoś uzytkownika, najlepiej jakby zespół moderujący nadzorował tym.
>Iras<
QUOTE(snake @ Jan 11 2006, 20:09:44)
A ja nie do końca, myśle że te punkty ujemne mogłyby byc przyznawane ze złości [wysoka porażka itp.] któregoś uzytkownika, najlepiej jakby zespół moderujący nadzorował tym.
[right][snapback]48544[/snapback][/right]

No racja. Dobre by było też coś takiego, że można zagrać z jakąś osobą min 2 mecze na raz, bo dużo graczy ucieka po 1 meczu. Nie wiem jak to zrobić ale dobre by to bylo...tongue.gif
StraY
Iras, ja to zrozumialem, ze chcesz narzucic min 2 mecze za jednym zamachem, jesli dobrze zrozumialem to takie cus jest awykonalne bo nie kazdy ma ochote/czas grac 2 mecze pod rzad
snake
Iras: niemożliwe to jest.
siano: jebie się coś już wiele osób miało tak że zagrało np. 2 meczyki i drugiego już nie moznabło wpisać:
W dniu dzisiejszym zagraliście już 3 spotkań.
Następne mecze z tym graczem możesz rozegrać dopiero jutro.
Ja sam mam już dwa takie wyniki :/
Jakbyś mógł to pls zrób coś z tym.
Pozdrawiam.
mati
Mam to samo co snake , po jednym meczu z preminho wyskoczył komunikat że zagrałem już z nim 3 mecze dry.gif Do dziś nie moge wpisac tego wyniku blink.gif
Czarny
coś jest zryte... i najlepiej chyba będzie stworzyć coś na kształt weleague czyli na początku aktywujesz się z graczem a potem któryś wpisuje wynik bez żadnego potwierdzania... dry.gif
LeMie
QUOTE (snake @ Jan 11 2006, 20:09:44)
*

Wydaje mi sie ze troche przesadzasz...kto jest na tyle durny że da komus minusa za to ze przegral np 5-0 ?? chyba najwiekszy lamer i dzieciuch !!!
Za duzo kombinujecie z tym rankingiem...za chwile dojdzie do tego ze sedzią bedzie np. sianko tongue.gif i bedzie sie dołaczal do gry jako 3 i sprawdzal jak kto gra sad.gif

N/C

pozdro
snake
QUOTE(Czarny @ Jan 12 2006, 11:31:16)
coś jest zryte... i najlepiej chyba będzie stworzyć coś na kształt weleague czyli na początku aktywujesz się z graczem a potem któryś wpisuje wynik bez żadnego potwierdzania... dry.gif
[right][snapback]48606[/snapback][/right]

To zrób coś takiego... dry.gif

QUOTE(LeMie @ Jan 12 2006, 12:33:13)
Wydaje mi sie ze troche przesadzasz...kto jest na tyle durny że da komus minusa za to ze przegral np 5-0 ?? chyba najwiekszy lamer i dzieciuch !!!
[right][snapback]48612[/snapback][/right]

LeMie wybacz ale nie orietnujesz się na scenie We2002, wierz mi że zdarzają sie takie typy co by były do tego zdolne.

QUOTE(LeMie @ Jan 12 2006, 15:23:47)
Nie kozacz:P bo sie zarejstrowales 26dni pozniej niz ja
[right][snapback]48633[/snapback][/right]

Hehehe, ale zauważ ile ja mam postów rolleyes.gif i napewno więcej rozegrałem meczów od Ciebie. wink.gif
Pozdrawiam.
LeMie
QUOTE (snake @ Jan 12 2006, 15:59:03)
To zrób coś takiego...  dry.gif
LeMie wybacz ale nie orietnujesz się na scenie We2002, wierz mi że zdarzają sie takie typy co by były do tego zdolne.
*

Nie kozacz:P bo sie zarejstrowales 26dni pozniej niz ja smile.gif hehe smile.gif
Ja tez juz co nieco wiem o scenie we2002 i narazie nie trafilem na takiego co by sie rzucał jak go jebne 5-0 smile.gif a wierz mi duzo ich było tongue.gif hehe co nie Kusiczku tongue.gif pozdro
Rafalinsky
Moznaby pomyslec nad jakims serwerem rankingowym smile.gif kiedys cos takiego bylo ale umarlo...

p.s. gdzie wy gracie,na jakich serwach? ja jakos nikogo chetnego utrafic nie moge nigdy dry.gif
kusik
QUOTE(LeMie @ Jan 12 2006, 15:23:47)
narazie nie trafilem na takiego co by sie rzucał jak go jebne 5-0 smile.gif a wierz mi duzo ich było tongue.gif hehe co nie Kusiczku tongue.gif pozdro
[right][snapback]48633[/snapback][/right]

Jak bedizesz chcial zagrac spara "nie Walia" to gramy:P albo grasz bez Giggsa tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.