Potestowałem już troche ranking i przeleje moje odczucia

:
1 problem:
snake kto chce ten będzie grał...coś czuje że dla mnie będzie niemożliwe żeby nie zagrać 20 meczy tygodnowo, ale są osoby które pracują, nie mają czasu a grają dla przyjemności więc ja tu bym zostawił wolna rękę, ja jak bym był na 1 miejscu to i tak bym się nie mógł powstrzymać bo zawsze można powiększyć przewagę, moim zdaniem ranking ma być czysty bez żadnych ograniczeń czy nakazów.
2 problem:
co myślicie o grze zagranicznych graczy w naszym polskim rankingu??? bo dzisiaj jak byłem na servie spotkałem gracza z weleague o nazwie Kyza, grałem z nim pare razy, gadałem i myślę że to dobry uczciwy gracz nie tak jak frajerzy z weleague typu flikko czy inni

rozmawiałem z nim o weleague i mówił że tu grają oszuści że mu sie aż odechciewa już grac... powiedziełem że powstaje polski ranking ale on już coś wiedział, dałem wszelkie info, pacza itp mu na PM bo uważam że IO też ma szanse stać się światową ligą

coś tam sie pożalił że wszystko jest po polsku i on nic nie kuma, ale może da się chociaż w tych podstawowych rzeczach odnośnie rankingu dodać odpowiedniki angielskie??? co Wy o tym myślicie???
3 problem:
na jakim paczu będziemy grac??? myślę że ten pacz z ligą polską okaże się niewypałem...
Po 1 dla mnie bezsensu jest żeby lige grać na innym paczu niż ranking... przecież każdy ligowicz chce doszlifowywać swój team ligowy a ranking byłby ku temu najlepszy.
Po 2 to myślę że w lidze polskiej nie będzie takiego zróżnicowania teamów(podział na grupy) jak w obecnym paczu na jakim gramy...
Po 3 polska liga to padło i napewno dużo osób może przez to że nie interesuje sie naszą piłką zatracić chęci na gre w rankingu, znam już takie przypadki... ja akurat jestem kibicem i napewno będzie mi sie fajnie grało moim Zagłębiem ale myślę że to do czasu...
Po 4 naprawde szanuje prace Gutteda i współczułbym mu bardzo jeżeli okaże się że będziemy grać na ligowym paczu... ale myslę że od początku powinno się zaktualizować tylko obecnego pacza, dodać do niego teamy które powchodziły do MŚ 2006 typu Ghana, Togo (uwielbiam Czarny Football

) i cieszyć się z gry. Dużo mniej pracy a myślę że wszyscy byliby zadowoleni.
Po 5 jeżeli mogliby grac zawodnicy z zagranicy co myślę że by troche rozwinęło IO to ten pacz z polską ligą raczej odpada...
Po 6 co o tym myślą inni rankingowcy z ligi i walczący o nią

4 problem:
jeżeli zostanie ten pacz to należy porządnie pozmieniać pozycję niektórych teamów w grupach...
5 problem(ogólne):
1. dodać anulowanie wyniku w ciągu jakiegoś czasu
2. wygodniej żeby ostatnich powiedzmy 10 wyników było widoczne obok tabeli, żeby nie trzeba było klikać w wyniki i dopiero patrzeć jak przed chwilą rozegrane mecze zostały potraktowane punktowo

3. możliwość potwierdzania i dodawania 3 wyników naraz
4. dział na forum dotyczący rozgrywek rankingowych lub takie małe forum w rankingu tak jak to jest na stronach torrentowych
5. lista graczy dostępnych w danej chwili a nie wszyscy zarejstrowani
6. koniecznie żeby przy potwierdzaniu wyniku były drużyny jakimi zawodnicy ze soba grali bo może dojść do oszustwa
7. limit 3 meczy na dzień z jedną osobą jest jaknajbardzie na miejscu
8. troche za mała czcionka tabeli nie widze troche i jeszcze w zakładce "wyniki" rozegrane spotkania są za blisko siebie, troche mi sie to wszystko zlewa

oraz w tejże zakładce punkty (stracone,otrzymane) dałbym na czerwono żeby były wyraźnie widoczne na pierwszy rzut oka.
9. niedawno grałem z lukim z którym dodałem 3 wyniki, zaraz potem zagrałem z kemocikiem 2 mecze, chce dodać a na głównym ekranie jest informacja "Masz jeden niepotwierdzony wynik. Musi on zostać potwierdzony przed rozegraniem następnego meczu" odświerzam pare razy i nie widać żadnego niepotwierdzonego wyniku... nie wiem czym to jest spowodowane, siano Twoja w tym głowa

10. Chyba wszystko, jak coś to dopisze.
Pozdro for ALL