Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy Mam Orginalna Gre I Sie Nie Moge Polaczyc!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Adzian
Za każdym razem gdy sie próbuje połaczyc z netem wyskakuje mi cos takiego: http://img312.imageshack.us/img312/6390/snap16nn.jpg Moze musze sie skontaktowac z moim administratorem siecie doradzicie cos prosze sad.gif sad.gif
Rokefeler19
QUOTE(Adzian @ Jan 3 2006, 17:20:34)
Za każdym razem gdy sie próbuje połaczyc z netem wyskakuje mi cos takiego: http://img312.imageshack.us/img312/6390/snap16nn.jpg Moze musze sie skontaktowac z moim administratorem siecie doradzicie cos prosze sad.gif  sad.gif
[right][snapback]47508[/snapback][/right]

ja mialem ten sam problem.ostatnio przeinstalowalem windowsa.wszedlem do pro wzialem online a potem zjechalem na pasek bo wyskoczylo ze jest firewall wzialem odblokuj i wszystko smiga
Adzian
Firewall mam calkowicie wylaczony sad.gif
Adzian
NO co jest z wami tylu z was gra online a nikt nie chce pomoc
cozaq
a z jakiego firewalla korzystasz? jak z nortona to sprawdz czy na liscie blokowanych programow nie ma pes5.exe .

I powiedz jeszcze jaki masz internet? najprawdopodbniej masz siec na kilka osob i jest nalozony na was zewnętrzny firewall;) I wtedy moze pomoc juz tylko admin sieci odblokowyjac podany porcik UDP. W najgorszym wypadku moge odkupic od ciebie cd-key'a bo moj kolega potrzebuje:>
Adzian
NIe ma nawet takiej mozlisowci zebym nie mogl grac w 5 jestem maniakiem PES-a tongue.gif CO do firewalla mam tylko ten co jest w winie ale on jest i tak juz wylaczony. Łacze do ktorego wszyscy jestesmy podlaczeni to radiwoka wczesniej teraz juz normalnie ciagniete kablem przepustowosc lacza to 6Mbit/s. Moze wlasnie chodzi o tego firewalla admina moze masz race aly czy on zdola odblokowac te porty?
cozaq
jak jest spoko to powinien ci je odblokowac smile.gif

no chyba ze tu jest jeszcze cos zwiazanego z wew. ip ;]
Adzian
mam wewnetrzne i zewnetrzne ip moze to cos pomoze?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.