Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem Z Klawiatura
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Marecki
jak gram w jakas gre, obojetnie jaka i gdy np. w pesie nacisne strzałke w dół w menu to zamiast przeskoczyc o jedna pozycje przespakuje mi o kilka i tak we wszystkim nawet gdy ide w jakiejs strzelanince to zamiast jednego kroku robi mi kilka. Pomocy bo niemoge grac w nic sad.gif Robiłem formata i tez nie pomogło, wczesniej było normalnie ale teraz nie wiem dlaczego tak sie dzieje. POMOCY
walczu
Masz klawiature przez usb podłączoną? Jak tak to podłącz ją przez normalne wejście od klawiatury (nie pamiętam nazwy)
Marecki
QUOTE(walczu @ Jan 3 2006, 17:28:37)
Masz klawiature przez usb podłączoną? Jak tak to podłącz ją przez normalne wejście od klawiatury (nie pamiętam nazwy)
[right][snapback]47510[/snapback][/right]

Mam bezprzewodowa klawiature jest normalnie podłaczona do tego portu co sie podłacza klawiatur a nie do usb. Jak podłaczyłem przewodową klawiature to i tam było to samo. dry.gif
SOLIDUS
Ja mialem ten problem w PES 4 i w PES 3 i tego sie nie da naprawic(chyba) datego przestawilem sie na PADA tak jest lepiej.
Marecki
W pesa oczywiscie gram na padzie ale w inne gry nie. I dlatego potrzebuje pomocy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.