Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Ml
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Yearman
Tuz przed rozpoczeciem ktoregos tam z kolei sezonu(w rundzie meczy przedsezonowych) udalo mi sie kupic zbyt wielu zawodnikow(zawsze skladam wiecej propozycji zeby cos sie udalo kupic) no i niestety zapisalem stan gry. teraz mam tylko 1 mecz przed soba i brakuje mi ok 800 pts na wyplaty dla zawodnikow i po ostatnim meczu preseson mam game over. Czy jest jakis sposob zeby udalo sie grac dalej??szkoda mi mojej druzyny a nie chce mi sie zaczynac od nowa.
pozdro
lala6000
QUOTE(Yearman @ Jan 3 2006, 06:55:43)
Tuz przed rozpoczeciem ktoregos tam z kolei sezonu(w rundzie meczy przedsezonowych) udalo mi sie kupic zbyt wielu zawodnikow(zawsze skladam wiecej propozycji zeby cos sie udalo kupic) no i niestety zapisalem stan gry. teraz mam tylko 1 mecz przed soba i brakuje mi ok 800 pts na wyplaty dla zawodnikow i po ostatnim meczu preseson mam game over. Czy jest jakis sposob zeby udalo sie grac dalej??szkoda mi mojej druzyny a nie chce mi sie zaczynac od nowa.
pozdro
[right][snapback]47471[/snapback][/right]

Wez se sciagnij takie cos co kase daje(PES_MONEY_CHEAT). JA to sciagnalem ale powiem ci ze potem to dupa a nie gra !! Na poczatku fajnie kupujesz kogo chcesz ale potem tak naprawde frajdy z gry nie ma(po co wygrywac i sie starac jak moge se wbic kase)...............Lepiej zacznij od poczatku !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.