Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Okrzyk Goool
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Smagi
Wiem że jest taka możliwość i pytam o pomoc, mianowice chce podmienić pliki audio odpowiadające za krzyk komentatora po zdobyciu bramki. Mam parę takich plików z fajnym okrzykiem komentatorów w formacie mp3. Więc pytam jakiego potrzebuje programu do przekonwertowania z mp3 na format odpowiadający w grze, oraz jakie to są pliki w grze które zamierzam podmienić. Jeśli ktoś się na tym zna i mógłby się pobawić,to mogę mu udostępnić swoje mp3.
Myślę że taki głośny krzyk komentatora napewno dodałby smaczku grze po strzeleniu bramki...smile.gif
Rivaldinho
raczej nie można tak zrobić
a po drugie to prześwirowany pomysł tongue.gif
Viperdiesel
Raczej na pewno jest taka możliwość, tylko trzeba znaleźć plik odpowiadający za dany okrzyk. Ja narazie mogę Ci tylko pomóc w przekonwerterowaniu twojej mptrójki do formatu adx... więc, musisz mieć program DkZ Studio(jest w dziale download IO). Po zainstalowaniu włączasz go klikasz na Tools a potem Multi ADX<->WAV(Multi ADX and WAV converter) i tam podajesz ścieżkę swojego już przerobionego pliku z mp3 na wav(obojętnie jaki program do konwersji ja osobiście używam dBpowerAMP Music Converter), podajesz także ścieżkę gdzie chcesz to zapisać i co NAJWAŻNIEJSZE musisz ten plik podpisać jako unknow_xxxxx(np. unknow_00000) i to tyle. Pozdro

edit: aa i nie pisz dwóch takich samych postów w różnych działach ktoś Cie napewno zauważy(tzn. twój post tongue.gif ) smile.gif smile.gif
lukasso
udostępnij mi to jakos
a zobacze co da sie zrobic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.