Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Strojami Do We2002 Polevo
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
grzesiek811
Mam problem ze spathowaniem WE2002 w pełnej wersji. Po dodaniu patcha z tłumaczeniem a potem polevo 2004/05 lub 2005/06 i regenaracji sektorów programem ECCregen, wypaliłem płytę. Zarówno w obrazie płyty i grze na epsxe jak i po wypaleniu na konsoli stroje piłkarzy większości drużyn są mocno zniekształcone, sędziego również. Wyglądają jak złożone z miliona różnokolorowych łatek. Tłumaczenie działa dobrze. Przy odwrotnym patchowaniu najpierw polevo potem tłumacz, tłumaczenie działało żle (poprzekręcane nazwiska, zamiast nazw drużyn klubowych - narodowe).

Jak to naprawić???

Pomocy?

[email protected]

gutted
Nie naprawisz tego, nasze patche sa robione tylko do ripa we2002 i tylko z nim beda dzialac prawidlowo. Wypal ripa, stracisz komentarz, dzwiek bedzie chujowy;), ale reszta powinna byc juz ok.
pozdro
grzesiek811
QUOTE(grzesiek811 @ Dec 31 2005, 16:08:34)
Mam problem ze spathowaniem WE2002 w pełnej wersji. Po dodaniu patcha z tłumaczeniem a potem polevo 2004/05 lub 2005/06 i regenaracji sektorów programem ECCregen, wypaliłem płytę. Zarówno w obrazie płyty i grze na epsxe jak i po wypaleniu na konsoli stroje piłkarzy większości drużyn są mocno zniekształcone, sędziego również. Wyglądają jak złożone z miliona różnokolorowych łatek. Tłumaczenie działa dobrze. Przy odwrotnym patchowaniu najpierw polevo potem tłumacz, tłumaczenie działało żle (poprzekręcane nazwiska, zamiast nazw drużyn klubowych - narodowe).

Jak to naprawić???

Pomocy?

[email protected]
[right][snapback]47282[/snapback][/right]

snake
Przecież dostałeś odpowiedź, to czego jeszcze chcesz?
gutted
Widze, ze kozaka zgrywasz grzesiu;). Wiec wytlumacze Ci to "łopatologicznie", kazdy z naszych patchow byl robiony do ripa we2002, a nie do wersji full. Rip zajmuje 82 mega, wersja full ponad 450.
Po zaplikowaniu ppf na pelny obraz gry otrzymasz niezla "kaszanke", co objawia sie wlasnie spierdolona grafika.
Co do tlumaczenia to z tego co pamietam bylo robione pod pierwsze polevo 03/04 i po spatchowaniu nazwy druzyn beda wlasnie z tego dodatku wink.gif

Teraz jak to naprawic:

Odpalasz we2002teameditor - wczytujesz w nim full wersje, wklepujesz wszystkie druzyny i sklady, importujesz tym programem wszystkie stroje na nowo wink.gif, tworzysz flagi, formacje i inne pierdoly. Podsumowujac musisz stworzyc nowego patcha od podstaw wink.gif
Co do tlumaczenia: wszystko masz w plikach selectx.bin - odpalasz je w hexedicie - edytujesz i importujesz uzywajac np. cdmage.

p.s i nie pomoze Ci nawet eccregen, bo to zaden cudotworca wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.