Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Football Manager 2006
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Crawler
Kupiłem sobie Football Managera 2006 oryginalnego. Po paru dniach zarysowała mi się płyta. Teraz jak kilkam na ikonke Managera jest napisane : Proszę włożyć oryginalne CD. Tak jakby gra nie widziała tej płyty. Co mogę zrobić w takim przypadku? Czy mógłbym gdzieś wymienić na inną? sad.gif
Mortin
QUOTE(Lookkas_fan @ Dec 31 2005, 15:25:56)
Kupiłem sobie Football Managera 2006 oryginalnego. Po paru dniach zarysowała mi się płyta. Teraz jak kilkam na ikonke Managera jest napisane : Proszę włożyć oryginalne CD. Tak jakby gra nie widziała tej płyty. Co mogę zrobić w takim przypadku? Czy mógłbym gdzieś wymienić na inną?  sad.gif
[right][snapback]47264[/snapback][/right]

Mysle ze nie masz orginalki, tylko czekaszaz ktos Ci da cracka tongue.gif a jesli masz orginalna to zwracam honor.
Wiec wracajac do tematu mozesz wejsc na strone wydawcy tej gry w Polsce, bodajze CDProjekt? czy cenega... nie wiem... nie wazne tongue.gif i reklamujesz gre...
a jezeli nie wiesz dalej co i jak to sprobuj zmienic zgodnosc fm.exe na windows NT i powinno chodzi bez problemu ;p
T-Mac
buahahhaha
zarysowana cd to by ci napewno taki napis nie wyskakiwal
cracka nie ma do FM2006 smile.gif
nie lepiej bylo napisac odrazu ze masz pirata i nie wiesz jak odpalic tongue.gif
odlacz wszystkie napedy i odpal gre po przez DT4
Crawler
Tak myslałem że mi nie uwierzycie sad.gif Na serio mam oryginala. I wyskakuje mi taki napis. Sam nic nie rozumiem. Mortin próbowalem tak jak radzisz ale to nic nie daje. T-mac jak mam oryginala to próbować przez to DT? Czy to jest tylko do piratów?
Wcześniej było dobrze. Tylko teraz zarysowała mi się płyta i tak myslałem to tego wina.
verelad
Zarejestrowałeś już tego FMa? Jeśli tak to zgłoś sie do pomocy technicnzej CD-Projekt albo mailem albo telefonicznie, napewno pomogą.
Crawler
Zarejestrowałem i właśnie wysłałem. Gry CdProjektu mają "dożywotnią gwarancję". Nową grę powinni mi przysłać za kilka dni smile.gif Oczywiście za przesyłkę też trzeba płacić. Dziękuję wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia.

Nie chcę pisac nowego tematu więc napiszę tutaj. Czy ktoś może ma link do ściągnięcia Skoki Narciarskie 2002 Polskie Złoto.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.