Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Chr!sq
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
chrisq
Moja pierwsza facjatka, ktora udalo mi sie sklecic po wielu probach i bledach. Zdaje sobie sprawe, ze nie jest najwyzszych lotow, ale czekam niecierpliwie na ocene... Trening czyni mistrza.

user posted image
lookass
No najwyższych nie jest ale moim zdaniem na pewno wysokich. Duże podobieństwo według mnie jak poprawisz jeszcze troche jakość bmp (nos) to bedzie dobra twarz i z optymistycznie zapatruje sie na przyszlosc skoro to twoja pierwsza smile.gif
bobex77
jezeli to twoja pierwsza to gratuluje bardzo dobra twarz oby tak dalej!
chrisq
Postanowilem zrobic pewnego gracza Werderu... Oto Micoud.

user posted image

Czekam na komentarze, teraz po zamieszczeniu widze ze szyja jest innego koloru... pomijajac ten fakt prosze oceniajcie smile.gif
Lanek
Średni Micoud 5/10
kostek
obydwie twarzy na dobrym poziomie =) jak na pierwsze twarze to jest bardzo dobrze biggrin.gif oby tak dalej. próbuj dalej...
Riki101
Obydwie twarze calkiem dobre
Keane 7/10
Micoud 8/10
Jak na pierwsze twarze to bardzo dobrze
chrisq
dzieki za komentarze, dzis psotaram sie wrzucic kolejna, albo i dwie... Nie czuje sie narazie na silach... mam lekkiego kaca smile.gif
lookass
Moim zdaniem Micoud podobny tylko bardzo kiepskie bmp wyostrz je troche... smile.gif
T-Mac
QUOTE(chrisq @ Dec 30 2005, 17:26:25)

user posted image

Czekam na komentarze, teraz po zamieszczeniu widze ze szyja jest innego koloru... pomijajac ten fakt prosze oceniajcie smile.gif
[right][snapback]47154[/snapback][/right]

slaby wyszedl ci ten Micooud
za jasny i za zolty
deenian
kiepsko 4/10
bobex77
QUOTE(chrisq @ Dec 30 2005, 17:26:25)

user posted image

[right][snapback]47154[/snapback][/right]

wyglada jakby mial maske na sobie ale popraw bmp i powinno byc lepiej
prubuj dalej...
Smoti
Ten Micoud mi Ala Bundy'iego przypomina:P(bez urazy smile.gif )
chrisq
Wersja ALPHA
IPB Image

Oczywiscie jak wyzej napisalem jest to wersja baaaardzo wczesna, chodzi mi tutaj bardziej o wasza pomoc, czy do poprawki jest bmp czy tez moze powieniem popracowac wiecej w oedicie. Prosilbym o konkretne porady i z gory dzieki. Kolejne wersje postaram sie wydawac systematycznei i jak najszybciej.
kostek
zero...niestety zero podobieństwa =/ sorry ale w tej mordzie nie ma ani cala podobieństwa do magica huh.gif daj sobie z nim spokój...
saviolka
tak jak mowi Kostek Magic nic a nic .. wcale nie podobny ..
chrisq
dzieki za krytyke, o to mi wlasnie chodzilo. Wcale sie tym nie zrazam, tak jak pisalem jest to wersja pre - alpha, postaram sie niedlugo dac kolejna wersje, poprawiona sporo i bardziej podobna.
chrisq
Wersja ALPHA 2
IPB Image

Nowa bmp, nowy model w oedicie... jeszcze duzo pracy nad nim, ale prosze o komentarze. smile.gif
lookass
huh.gif a nie lepiej od razu zrobić twarz i podać ostateczną wersję a nie jakieś pokemony walić przecież on nawet w 1% nie jest podobny do Żurawia więc albo go zrób do końca i zaprezentuj albo daj sobie spokój... co można tobie teraz doradzić ?
Lanek
popieram lukasa twarz Żurawia fatalna niestety,ale nie zrażaj się i pracuj dalej.
chrisq
lookass najlepiej dac sobie spokoj i rzucic wszystko nie? Chce po prostu, zebyscie widzieli postepy mojej pracy nad jedna twarza, taki mam kaprys i taki zamiar. Interesuje mnie konstruktywna krytyka, a nie jechanie po mojej osobie bo zamieszczam stoponiowe postepy w swoich pracach. Po co mam wrzucac twarz po 2 dniach, skoro moge razem z wami przez te dwa dni dzielic sie swoimi psotepami, bo przeciez jestem totalnym noobem w dziedzinie facjatek, a ten temat wlasnie temu ma sluzyc, rozwijaniu. Tak czy siak dzieki za konstruktywna krytyke.
norek
QUOTE(chrisq @ Mar 16 2006, 20:49:12) [snapback]57151[/snapback]

Wersja ALPHA 2
IPB Image

Nowa bmp, nowy model w oedicie... jeszcze duzo pracy nad nim, ale prosze o komentarze. smile.gif

Wszystko do wymiany..aha i jak dobrze pamietam to Mani3k otrzymal tylko pozwolenie na ta bmp...
a wiesz po czym poznalem ? spojrz na morde micouda a pozniej na bmp zurawia...widac ze nie z pod Twojej reki...musisz sam wykonywac prace...
chrisq
QUOTE(norek @ Mar 16 2006, 23:13:52) [snapback]57163[/snapback]

Wszystko do wymiany..aha i jak dobrze pamietam to Mani3k otrzymal tylko pozwolenie na ta bmp...
a wiesz po czym poznalem ? spojrz na morde micouda a pozniej na bmp zurawia...widac ze nie z pod Twojej reki...musisz sam wykonywac prace...

bmp jest twoje norek, dane w temacie manka. Bylem przekonany, ze jesli dales bmp na glownym forum a nie na pm, to jest ono do uzytku ogolnego, oczywiscie zmienilem je nieco. Jesli tylko mani3k dostal na nie pozwolenie faktycznie, to zaraz je wyrzucam i zrobie kolejna bmp.
chrisq
IPB Image

robiony z foty IPB Image

Cekam na opinie smile.gif
Pieczar
Robben za bardzo rozmyty. Wyostrz go i popraw usta oraz nos!
norek
sprobuj z tym bmp:
IPB Image
chrisq
QUOTE(norek @ Mar 28 2006, 15:30:40) [snapback]59271[/snapback]

sprobuj z tym bmp:
IPB Image

Wielkie dzieki Norek, zaraz sproboje smile.gif

BMP Norka
IPB Image
BMP chrisq
IPB Image

Widac od razu roznice, i kto tu dopiero zaczyna smile.gif Tak na marginesie, czy moglby mi ktos powiedziec w jaki sposob mozna wyostrzyc tak fenomenalnie bmp jak robi to norek oraz paru innych facemekerow? Chcialbym abyscie napisali jakich narzedzi uzywacie, filtrow czy ustawien w Photoshopie. Z gory dzieki smile.gif
Pieczar
Sorry za mały offtopic. Ale z jakiej fotki robiles Zurawskiego?
chrisq
ROBBEN Final Version
IPB Image

A co do foty, poszukaj w temacie Manka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.