chrisq
Dec 30 2005, 15:35
Moja pierwsza facjatka, ktora udalo mi sie sklecic po wielu probach i bledach. Zdaje sobie sprawe, ze nie jest najwyzszych lotow, ale czekam niecierpliwie na ocene... Trening czyni mistrza.
lookass
Dec 30 2005, 15:38
No najwyższych nie jest ale moim zdaniem na pewno wysokich. Duże podobieństwo według mnie jak poprawisz jeszcze troche jakość bmp (nos) to bedzie dobra twarz i z optymistycznie zapatruje sie na przyszlosc skoro to twoja pierwsza
bobex77
Dec 30 2005, 15:49
jezeli to twoja pierwsza to gratuluje bardzo dobra twarz oby tak dalej!
chrisq
Dec 30 2005, 17:22
Postanowilem zrobic pewnego gracza Werderu... Oto Micoud.

Czekam na komentarze, teraz po zamieszczeniu widze ze szyja jest innego koloru... pomijajac ten fakt prosze oceniajcie
obydwie twarzy na dobrym poziomie =) jak na pierwsze twarze to jest bardzo dobrze

oby tak dalej. próbuj dalej...
Riki101
Jan 1 2006, 11:58
Obydwie twarze calkiem dobre
Keane 7/10
Micoud 8/10
Jak na pierwsze twarze to bardzo dobrze
dzieki za komentarze, dzis psotaram sie wrzucic kolejna, albo i dwie... Nie czuje sie narazie na silach... mam lekkiego kaca
lookass
Jan 1 2006, 15:00
Moim zdaniem Micoud podobny tylko bardzo kiepskie bmp wyostrz je troche...
QUOTE(chrisq @ Dec 30 2005, 17:26:25)

Czekam na komentarze, teraz po zamieszczeniu widze ze szyja jest innego koloru... pomijajac ten fakt prosze oceniajcie

[right][snapback]47154[/snapback][/right]
slaby wyszedl ci ten Micooud
za jasny i za zolty
deenian
Jan 10 2006, 10:49
kiepsko 4/10
bobex77
Jan 10 2006, 12:13
QUOTE(chrisq @ Dec 30 2005, 17:26:25)

[right][snapback]47154[/snapback][/right]
wyglada jakby mial maske na sobie ale popraw bmp i powinno byc lepiej
prubuj dalej...
Ten Micoud mi Ala Bundy'iego przypomina:P(bez urazy

)
chrisq
Mar 16 2006, 17:22
Wersja ALPHA
Oczywiscie jak wyzej napisalem jest to wersja baaaardzo wczesna, chodzi mi tutaj bardziej o wasza pomoc, czy do poprawki jest bmp czy tez moze powieniem popracowac wiecej w oedicie. Prosilbym o konkretne porady i z gory dzieki. Kolejne wersje postaram sie wydawac systematycznei i jak najszybciej.
kostek
Mar 16 2006, 18:46
zero...niestety zero podobieństwa =/ sorry ale w tej mordzie nie ma ani cala podobieństwa do magica

daj sobie z nim spokój...
saviolka
Mar 16 2006, 18:52
tak jak mowi Kostek Magic nic a nic .. wcale nie podobny ..
chrisq
Mar 16 2006, 20:31
dzieki za krytyke, o to mi wlasnie chodzilo. Wcale sie tym nie zrazam, tak jak pisalem jest to wersja pre - alpha, postaram sie niedlugo dac kolejna wersje, poprawiona sporo i bardziej podobna.
chrisq
Mar 16 2006, 20:54
Wersja ALPHA 2 
Nowa bmp, nowy model w oedicie... jeszcze duzo pracy nad nim, ale prosze o komentarze.
lookass
Mar 16 2006, 21:05

a nie lepiej od razu zrobić twarz i podać ostateczną wersję a nie jakieś pokemony walić przecież on nawet w 1% nie jest podobny do Żurawia więc albo go zrób do końca i zaprezentuj albo daj sobie spokój... co można tobie teraz doradzić ?
popieram lukasa twarz Żurawia fatalna niestety,ale nie zrażaj się i pracuj dalej.
chrisq
Mar 16 2006, 21:14
lookass najlepiej dac sobie spokoj i rzucic wszystko nie? Chce po prostu, zebyscie widzieli postepy mojej pracy nad jedna twarza, taki mam kaprys i taki zamiar. Interesuje mnie konstruktywna krytyka, a nie jechanie po mojej osobie bo zamieszczam stoponiowe postepy w swoich pracach. Po co mam wrzucac twarz po 2 dniach, skoro moge razem z wami przez te dwa dni dzielic sie swoimi psotepami, bo przeciez jestem totalnym noobem w dziedzinie facjatek, a ten temat wlasnie temu ma sluzyc, rozwijaniu. Tak czy siak dzieki za konstruktywna krytyke.
QUOTE(chrisq @ Mar 16 2006, 20:49:12) [snapback]57151[/snapback]
Wersja ALPHA 2 
Nowa bmp, nowy model w oedicie... jeszcze duzo pracy nad nim, ale prosze o komentarze.

Wszystko do wymiany..aha i jak dobrze pamietam to Mani3k otrzymal tylko pozwolenie na ta bmp...
a wiesz po czym poznalem ? spojrz na morde micouda a pozniej na bmp zurawia...widac ze nie z pod Twojej reki...musisz sam wykonywac prace...
chrisq
Mar 16 2006, 21:26
QUOTE(norek @ Mar 16 2006, 23:13:52) [snapback]57163[/snapback]
Wszystko do wymiany..aha i jak dobrze pamietam to Mani3k otrzymal tylko pozwolenie na ta bmp...
a wiesz po czym poznalem ? spojrz na morde micouda a pozniej na bmp zurawia...widac ze nie z pod Twojej reki...musisz sam wykonywac prace...
bmp jest twoje norek, dane w temacie manka. Bylem przekonany, ze jesli dales bmp na glownym forum a nie na pm, to jest ono do uzytku ogolnego, oczywiscie zmienilem je nieco. Jesli tylko mani3k dostal na nie pozwolenie faktycznie, to zaraz je wyrzucam i zrobie kolejna bmp.
chrisq
Mar 28 2006, 11:31

robiony z foty

Cekam na opinie
Pieczar
Mar 28 2006, 11:49
Robben za bardzo rozmyty. Wyostrz go i popraw usta oraz nos!
sprobuj z tym bmp:
chrisq
Mar 28 2006, 15:05
QUOTE(norek @ Mar 28 2006, 15:30:40) [snapback]59271[/snapback]
sprobuj z tym bmp:

Wielkie dzieki Norek, zaraz sproboje

BMP Norka

BMP chrisq

Widac od razu roznice, i kto tu dopiero zaczyna

Tak na marginesie, czy moglby mi ktos powiedziec w jaki sposob mozna wyostrzyc tak fenomenalnie bmp jak robi to norek oraz paru innych facemekerow? Chcialbym abyscie napisali jakich narzedzi uzywacie, filtrow czy ustawien w Photoshopie. Z gory dzieki
Pieczar
Mar 29 2006, 10:13
Sorry za mały offtopic. Ale z jakiej fotki robiles Zurawskiego?
chrisq
Mar 29 2006, 10:35
ROBBEN Final Version
A co do foty, poszukaj w temacie Manka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.