Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Francuz*17*
Mam kilka problemow dotyczacych SuperPatcha, ale nie tylko jego. A wiec zaczynam i prosze naprawde o pomoc jesli sie ktos w tych dziedzinach orientuje rolleyes.gif
1. Jak zablokowac OPTION FILE - chodzi mi tu o to zeby nie byly odblokowane te wszystke rzeczy jak stadiony, pilki itd. i zeby bylo 0 pkt PES. Niepiszcie mi tu o tym,ze w SuperPatchu sa 3 pliki i moge sobie z tamtad wziasc, bo mam patcha poprawionego przez Wolfa i tu jest tylko 1 plik z wszystkim odblokowanym. A chce miec te wszystkie zaaktualizowane sklady, formacje i transfery.
2. Loga Ligi Mistrzow i Pucharu UEFA. Zdaje sie, ze gdzies je widzialem ale niepamietam gdzie. Prosilbym o linka jakiegos albo cos takiego.
3. Jak zamienic nazwy reprezentacji Venezueli itd. na te oryginalne. Wiem,ze jest patch ale jago wykonanie nie jest do konca dobre. Np. Trinidad zamiast Trinidad&Tabago i skrot TRY chyba powinien byc TRI blink.gif albo Angola... i skrot z malych liter.
4. Czy moze ktos wie ktore pliki sa odpowiedzialne za nazwy pilek. Przez pilki SuperPatcha wywalalo mnie do windowsa podczas wchodzenia do trybu edit lub wlanczania meczu. Musialem je zamienic na orginalne, ale nazwy np. Puma, Umbro itd. zostaly. Wiem, ze sa to zmiany kosmetyczne,ale naprawde gra sie przyjemniej kiedy wszystko jest dopiete na ostatni guzik.
Naprawde jesli ktos moze pomoc niech pisze albo na forum albo na GG:1808910. Z gory dziekuje biggrin.gif
-Ruszo-
Franzuc mam ten sam problem z pilkami !!! POMOCY
..::SHADOW::..
Napisz to pytanie w tym temacie.
Jest bardziej poruszany więc tam powini dać ci O wiele szybciej odpowiedź
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.