Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5 I Dvd Przeczytaj
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Adzian
Czesc. Powiedzcie mi czy jak kupie orginalnego PES5 w sklepie i jesli bede chcial zrobic obraz jego bo nie mam niestety DVD czy wszystko w porzadku bedzie chodzic i bede mogl sie polaczyc z siecia wpisujac ten odpowiedni klucz i sie zarejestrowac. W tej chwili mam obraz wlasnie PES5 ale nie kupionego w sklepie tylko sciagnietego z netu a co za tym idzie nie moge grac online:(
Aros
QUOTE(Adzian @ Dec 28 2005, 18:40:21)
Czesc. Powiedzcie mi czy jak kupie orginalnego PES5 w sklepie i jesli bede chcial zrobic obraz jego bo nie mam niestety DVD czy wszystko w porzadku bedzie chodzic i bede mogl sie polaczyc z siecia wpisujac ten odpowiedni klucz i sie zarejestrowac. W tej chwili mam obraz wlasnie PES5 ale nie kupionego w sklepie tylko sciagnietego z netu a co za tym idzie nie moge grac online:(
[right][snapback]47022[/snapback][/right]

Będziesz mógł. Będziesz mógł grać nawet na piracie, ważny jest klucz oryginalny!
Mefju
QUOTE(Aros @ Dec 28 2005, 19:21:47)
Będziesz mógł. Będziesz mógł grać nawet na piracie, ważny jest klucz oryginalny!
[right][snapback]47029[/snapback][/right]

oo jaka dobra wiadomosc, musze znalezc jakiegos malego ciecia co ma pes5 oryginalnego ale nie ma neta biggrin.gif
lookass
Hehehe ja tak zrobiłem Z Call of Duty i pomykam sobie na oryginalnym kluczu biggrin.gif jakiź dzieciak ma CoDa ale nie ma neta dobra sprawa wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.