Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy! Nie Widać Piłek.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Don Vito
Elo! Chcę dodać nowe piłki do PES5. Tak więc zrobiłem wszystko jak trzeba wg waszego artukułu. Wchodzę w grę, sprawdzam piłki i niestety dalej są te ,któe były standardowo. Tak więc wybiera pierwszą lepszą i podczas gry okazuje się, że gram inną od tej, którą wybrałęm. Być może załadowały mi się piłki, ale nie są zmienione w menu (w wyborze piłek). Jak można zrobić, aby był poprawny podgląd piłek w menu przed meczem?
Rokefeler19
QUOTE(Don Vito @ Dec 28 2005, 17:02:59)
Elo! Chcę dodać nowe piłki do PES5. Tak więc zrobiłem wszystko jak trzeba wg waszego artukułu. Wchodzę w grę, sprawdzam piłki i niestety dalej są te ,któe były standardowo. Tak więc wybiera pierwszą lepszą i podczas gry okazuje się, że gram inną od tej, którą wybrałęm. Być może załadowały mi się piłki, ale nie są zmienione w menu (w wyborze piłek). Jak można zrobić, aby był poprawny podgląd piłek w menu przed meczem?
[right][snapback]47004[/snapback][/right]

jzeli zamieniles pliki z pilkami i ci chodza to zroiles dobrze.wedlug (nawet jestem pewny) mnie zapomniales zamienic fotki pilek.instalujac pilki musisz zamienic pliki z pilkami i obrazki pilek osobno.chyba tej drugiej czynnosci nie wykonales badz wykonales ja nieprawidlowo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.