Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Problemy Pes 5 - Pomocy!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Adi
Mam 2 problemy i nie mam pojecia jak to naprawic proszę o POMOC!!!

1 problem - tyczy sie kibiców otóz to gram normalne spotkanie w trakcie meczu na trybunach niema kibiców (nie widac ich) ale głosy spiwey itd sa, ale najbardziej dziwne jest to ze w trakcie riplejów kibiców normalnie widac na trybunach!!!

2 problem - to wywalanie z windowsa ale chodzi tu przedeszystim o Superpatcha bo na nim wlasnie gram i to przez niego wywalam nie PRZY ZMIANIE CZYM MAM GRAC (Button Cofiguration) troche to dziwne ale gram na padzie i juz mam lipe bo jak chce pograc sobie w ML to wszystko musze robic klawiatóra ale to tylko na tym Superpatchu mnie wywala, jak zainstaloje pesa bez zadnych dodatków wszystko działa wiec tez niewwiem od czego to zalezy prosze o POMOC !!! sad.gif
lookass
A więc tak:

1. Te pustki na trybunach w czasie meczu to normalny zabieg konami by gra szybciej chodzila na slabszych kompach dlatego przy replayach i innych shitach sa kibice a wczasie meczu normalnie nie. Możesz zadziałać tym programikiem nie wiem co tam sie robi ale w newsach przeczytalem tylko LOD 1.6

2. Ten "Super"patch to w ogole jakas lipa ja mialem tak samo. Gram teraz tylko na OF od IO... ustaw sobie klawiszologie w settings.exe w folderze PESa albo w menu start ... i odradzam ci gry na tym Supershicie... pozdrawiam
Adi
Wielkie dzieki dobre wskazówki ale nie mam leprzego patcha od tego wiec na jakim mam grac ??? Pozdro
lookass
Nie ma za co wink.gif

Zapomniałem ci wspomnieć o patchu Wisła & Legia który jako jedyny mnie nie zawiódł jak na razie smile.gif Sporo twarzy Wiślaków i Legionistów + reprezentacja Polski + stroje wszystkich drużyn bardzo dobry patch od IO... znajdziesz go w dziale download... niezapomnij zassać do niego Update'a... powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.