Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 5 Online I Szybkosc łacza
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Adzian
Czesc wam zamierzam kupic orginalnego PES5 spec zeby grac pod siec. Powiedzice czy lacze typu 256Neo wystarczy zeby pograc bez wiekszego przycinania sie niechcialbym pieniedzy wyrzucic w błoto pozdrawiam smile.gif Jakie sa wogole minimalne wymagania ???
•volvo
Ciężko stwierdzić. PES5 w online chodzi bardzo różnie. Zwłaszcza teraz, jak coraz więcej osób ma oryginał i na lobby są zawsze tłumy ludzi. Gram z kumplem który ma neo 256 - ale on mieszka niedaleko mnie i pewnie dlatego też gra się ok. Z obcokrajowcami może sie lipnie grać, ale z polakami jakoś powinno chodzić smile.gif
Pavlo_kalisz
W porównaniu do PES4 to dzień do nocy. Może jeszcze za mało meczy grałem żeby coś powiedzieć bo gre mam od tygodnia ale jak do tej pory nie zdażyło mi się żeby chociaż najmniej lagowało. smile.gif
Silent Killer
mam pytanko (może nie na temat) ale czy idzie wejść na inne serwery a nie tylko na te narzucone serwery przez KONAMI - może jest to głupie pytanie ale z góry dzienx za odp. blink.gif
Bakel
QUOTE(Silent Killer @ Dec 27 2005, 12:24:46)
mam pytanko (może nie na temat) ale czy idzie wejść na inne serwery a nie tylko na te narzucone serwery przez KONAMI - może jest to głupie pytanie ale z góry dzienx za odp.  blink.gif
[right][snapback]46798[/snapback][/right]

Stety/niestety, nie ma takiej opcji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.