Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes5 Online !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Silent Killer
biggrin.gif siema mam problem . Mam dwa komputery ( na jednym szybkość netu 256 a na drugim 512 ) no i jak gram sobie meczyka w necie to mi strasznie tnie - huh.gif mam powyłączane wszystkie programy i kompa przeczyszczonego paroma antyvirusami ! rolleyes.gif i na obu kompach tnie jak głupie blink.gif ( kompa mam według mnie dość dobrego gf 6600 ) proszę o jakieś porady . Z góry dzienx ! wink.gif
Bakel
Nominalna szybkość netu, a kwestia odpowiednich pingów i braku traconych pakietów to dwie różne sprawy.
W "Uruchom" wklep ping onet.pl -t i obadaj jakie masz wartości pingów. Im mniejsze, tym lepiej.
Silent Killer
QUOTE(Bakel @ Dec 26 2005, 01:55:13)
Nominalna szybkość netu, a kwestia odpowiednich pingów i braku traconych pakietów to dwie różne sprawy.
W "Uruchom" wklep ping onet.pl -t i obadaj jakie masz wartości pingów. Im mniejsze, tym lepiej.
[right][snapback]46631[/snapback][/right]

o boże wacha mi się od 30 do 800 blink.gif jest możliwość żeby to jakoś poprawić ?? !!
kemocik
QUOTE(Silent Killer @ Dec 26 2005, 12:32:22)
o boże wacha mi się od 30 do 800  blink.gif  jest możliwość żeby to jakoś poprawić ?? !!
[right][snapback]46648[/snapback][/right]

Najlepiej:
- skan Adaware'em
- skan antywirem (jakimś innym)

Jeśli to nie pomoże - telefon do dostawcy neta ;p
Silent Killer

dobra ziomale dzięki MAM PINGI PONIŻEJ 70 KOCHAM WAS - zrobiłem to kpt pingerem ! biggrin.gif tongue.gif smile.gif laugh.gif cool.gif wink.gif
Majon
I dzięki temu kpt pingerowi ci już gra nie przycina? Masz neo może?
Silent Killer
QUOTE(Majon @ Dec 26 2005, 14:19:12)
I dzięki temu kpt pingerowi ci już gra nie przycina? Masz neo może?
[right][snapback]46669[/snapback][/right]

nie nie mam neo .Ale kpt pinger wybiera dla ciebie najlepsze łącze i masz super pingi biggrin.gif przynajmniej mnie tak działa możesz go kupić na allegro za 3 zł LINK ALLEGRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.