Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zwód Ronaldinho
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
piccolo36
Mam wielkie pytanie, czy w PES5 jest może ten piękny zwód Ronaldinho co on niby piłke bierze w prawą mańke i nagle idzie w lewą strone. Jeśli jest to napiszcie jak się go robi:] ( na filmiku wydanym przez Konami przedstawiającym możliwości PESa5 pokazywali że można go zrobić) więc proszę o pomoc:D . Ten zwód był w TV w reklamie NIKE, co wbiegł na boisko i go se zrobiłtongue.gif. ale ona ma strasznie szybką noge
patrix6
QUOTE(piccolo36 @ Dec 25 2005, 19:32:13)
Mam wielkie pytanie, czy w PES5 jest może ten piękny zwód Ronaldinho co on niby piłke bierze w prawą mańke i nagle idzie w lewą strone. Jeśli jest to napiszcie jak się go robi:] ( na filmiku wydanym przez Konami przedstawiającym możliwości PESa5 pokazywali że można go zrobić) więc proszę o pomoc:D . Ten zwód był w TV w reklamie NIKE, co wbiegł na boisko i go se zrobiłtongue.gif. ale ona ma strasznie szybką noge
[right][snapback]46563[/snapback][/right]

na padzie 3 razy L1
Marecki
Ten zwód robisz naciskając cały czas R2(ale tylko wybranymi zawodnikami:Ronaldo,Ibrahimovic i oczywiscie Ronaldinho). wink.gif
SOLIDUS
QUOTE(Marecki @ Dec 25 2005, 19:52:31)
Ten zwód robisz naciskając cały czas R2(ale tylko wybranymi zawodnikami:Ronaldo,Ibrahimovic i oczywiscie Ronaldinho). wink.gif
[right][snapback]46567[/snapback][/right]

.............i jeszcze C.Ronaldo biggrin.gif biggrin.gif
Bakel
3x R2

Wielu zawodników posiada ten trick w swoim "asortymencie" smile.gif Rosales z Ajaxu i pewnie klikunastu innych niewymienionych dotychczas graczy smile.gif
baski18
np. jeszcze Cisse smile.gif 3x R2 i jedziesz.

Pozdro
Adi_G
Ronaldo, Ibrahimovic, Ronaldinho, C.Ronaldo, Rosales, Cisse ....

to może zrobimy tu liste wszystkich piłkarzy potrafiących flip-flap'a ?
Lanek
po co?
Bo0os
fajnie by było

ten trick przepięknie wygląda jak uszuka sie przeciwinika wtedy gdy od robi wślizg obok ciebie
lookass
Szczerze mówiąc nie wiem czy ta lista sie komuś przyda, szkoda zachodu...

a tak na marginesie to chyba Rasiak jeszcze umie cool.gif
Lanek
Po co liste? (powtarzam się tongue.gif ) Jak komuś będzie zależało to sobie sprawdzi wink.gif
_DEVIL_
Ja tez sprawdzilem i Rasialdinho umie podwójny Elastico! Nie dosc ze go robi to potyka sie o wlasne nogi i wali glowa o ziemie ! Obronca patrzy sie na niego jak jakis glupi a ty strzelasz gola
lookass
Mało tego!! Rasiak wstaje biegnie na bramkarza i uderza w niego celuje prosto w twarz!! Wtedy ten oszołomiony wywraca sie a on dobija na pustą bramkę... to jest trick żeby bo zrobić musisz wciśnąć 4X R2 + L1 + OX!!
xsas7
Hey. Nie wie może ktoś jak ustawić (czy wogole sie da, bo chyba nie sad.gif ) ten zwód Ronaldinho dla wybranych zawodników ? albo jak zrobic by dany zawodnik miał ten trick ? (jeżeli nie to mi przychodzi tylko na mysl "sklonowanie" zawodnika i zmienienie jego sad.gif ale nie wiem jakim programem sad.gif ) help ! smile.gif bede wdzięcznu za pomoc biggrin.gif
Lanek
Raczej ustawić tego zwodu to się nie da biggrin.gif
xsas7
No właśnie i tego sie obawiałem sad.gif
a jakim programem mozna by "sklonowac" zawodników ?
Lanek
tego niestety nie wiem sad.gif
lualua
Mi się wydaje że ten zwód zależy od wysokich wartości DRIBBLE i TECHNIKA, ale nie sprawdzałem
kusik
QUOTE(xsas7 @ Dec 27 2005, 12:17:42)
[right][snapback]46793[/snapback][/right]

QUOTE(Lanek @ Dec 27 2005, 12:22:04)
tego niestety nie wiem sad.gif
[right][snapback]46796[/snapback][/right]

To po co sie udzielasz skoro nie wiesz? smile.gif O to chodzi by pomagac. xsas7 nie ma w grze opcji "base copy" czy cos takiego? Ze wciskasz cos tam i masz gotowego "klona" jak to nazwałeś. Pamietam w "czworce" cos takiego bylo, w "piatce" nie bawilem sie edit modem, gra jest na tyle dobra ze tylko w nia gram ;p. Co do elastico. Szczerze nigdy nie udalo mi sie w ten sposob przejsc rywala. Zrobienie samego tricku to pryszcz, gorzej z przejsciem obroncy druzyny przeciwnej smile.gif
lookass
A mi się wielokrotnie udało jak grałem z moim bratem tak samo kilkarazy on mnie przezsedl tym zwodem zajebista sprawa bardzo efektownie to wyglada szczegolnie jak minie najpierw jednego obronce i za drugim ruchem drugiego (miedzy nimi) ohmy.gif
Ole-j
QUOTE(xsas7 @ Dec 27 2005, 13:17:42)
[right][snapback]46793[/snapback][/right]

Klonować da się po przez opcje base copy w edit mode, ale taki skopiowany zawodnik juz nie potrafi flip-flapa :/ (wiem bo sprawdzałem)

A ten zwód potrafi jeszcze Ximelez smile.gif
Lanek
sad.gif Kolega ci wytłumaczył nie skopiujesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.