Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
123
http://img523.imageshack.us/my.php?image=pes59lu.jpg

czy jest mozliwosc odratowania w jakis sposob tego ?
z gory thx za pomoc !
BartekRym
Ściągnij nowego OFa to powinno pomóc, bo masz folder1 zwalony najwyrazniej.
Rokefeler19
ni3e koniecznie musisz nowego OF sciagac.Mozesz wejsc Moje Dokumenty i usunac folder Konami.Uruchamiajac gre stwozysz nowy profil i bedzie ok.bedziesz musial ustawic od nowza klawisze.pozdro
Lanek
Raczej odratować sie tego nie da...
Mefju
nie chcialem zakladac nowego watku wiec zapytam tutaj, wiecie moze o co chodzi, mam savy master league i league no i... gdy chce zagrac mecz gra mi sie zwiesza! albo wychodzi do windowsa ze jakis tam blad, instalowalem od nowa... na czysta gre, skopiowalem savy i co? i dalej to samo, blad albo zwiecha! wczesniej tego nie bylo (czyt. wczoraj popoludniu i wiele dni wczesniej...) no więc wpadlem na pomysl wyciecie savów i przeniesienie ich gdzie indziej, utworzylem nowy profil i gra .. dzialała poprawnie, skopiowalem tylko bramki, gra dziala poprawnie, skopiowalem master league, gra sie wywala do windy albo zawiesza i pomaga tylko ... RESET :|
no wiec mowie sobie "kij z saveami, zagram od nowa, no i zaczalem rozgrywki od nowa, 1 sejv drugi trzeci ... no i dzisiaj rano gram gram, zapisalem ... przychodze wlaczam kompa wlaczam save... chce zagrac mecz i co? i znowu... ZWIECHA... co zrobic? moze ktos juz mial taki problem??
..::PlaymaN::..
http://img523.imageshack.us/my.php?image=pes59lu.jpg

czy jest mozliwosc odratowania w jakis sposob tego ?
z gory thx za pomoc !

a sprawdź w moich dokumentach/konami/Pro Evolution Soccer 5/save/folder1
i tam powinien być plik co waży 0 kb dry.gif usuń go i bedzie wporzo biggrin.gif
i napisz tu czy pomogło tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.